Странке

Раскол у врху ПДП: Тривић оптужила Станивуковића за свој пораз и назвала га манипулатором

КРИВИЦУ БАЦИЛА НА ЈОШ НЕКЕ ИЗ ВРХА ПДП (БЕЗ ИМЕНА) И – ИВАНА БЕГИЋА
  • Преко Фејсбука објавила: „Подржали смо га за градоначелника, али не да би он и полусвијет којим је окружен урнисали Град, него да бисмо мјењали оно што је режим увео као модел владања. Бахати и грамзиви, врло брзо он и људи којима је окружен показали су да су гори и од најгорег дијела режима“

Извор: РТРС

ЈЕЛЕНА Тривић, потпредсједница ПДП, оптужила је градоначелника Бањалуке и члана предсједништва странке Драшка Станивуковића за свој изборни пораз.

Тривићева је на свом Фејсбук профилу поручила да неће више да ћути о „Станивуковићевим манипулацијама“, а поред Станивуковића за свој пораз оптужила је и врх ПДП.

Тривићева која је „очекивала побједу“ на изборима, осим Станивуковића и ПДП-а окривила је и Ивана Бегића који није члан ПДП-а.

Станивуковића је назвала манипулатором.

Истакла је да о томе није хтјела досад да говори јер „то народ не би разумио“.

Јелена Тривић и Драшко Станивуковић

– Подржали смо га за градоначелника, али не да би он и полусвијет којим је окружен урнисали Град, него да бисмо мјењали оно што је режим увео као модел владања. Бахати и грамзиви, врло брзо он и људи којима је окружен показали су да су гори и од најгорег дијела режима – написала је Тривићева.

Поручила је да не зна позадину подршке дијела врха ПДП и Станивуковића актуелној власти, као и да се градоначелник Бањалуке на протестима појављивао само да не би „прочитали“ да је Додиков.

– Све што је урадио, мени није битно, али то што је сваког из градске управе или ПДП-а ко је мени мало уљудније рекао добар дан, малтретирао, мобинговао, шиканирао, склањао, то је већ недопустиво. О коме год да се ради. А ради се о већем броју људи. То је болест и патолошка мржња према мени. Није битна перцепција како каже Станивуковић, битна је истина. Истина се неће зауставити. Ни сто Додика ту неће помоћи. Јер, он јесте на заласку, а ја имам снаге више него икад да се борим против сваког новог Додика који се појави. Како год да се звао – написала је Тривићева.

 

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар