Вијести Странке

СНСД: Српска демократска странка се претворила у мегафон Бакира Изетбеговића

УПОЗОРИО ДА СУ „ПАРАВОЈНЕ ФОРМАЦИЈЕ“ БЕСМИСЛИЦА И ДА СЕ ДОБРО ЗНА ОДАКЛЕ ВЈЕТАР ДУВА
  • „На нетрпељивости према актуелној власти Српске, СДС-у би, нема сумње, позавидјели и највећи непријатељи Републике“, оцијенили су у СНСД
  • СДС је данас позвала надлежне у Републици Српској да одговоре на питање како је могуће да се „лица са полицијским досијеима“ годинама позивају на пријем у Владу Српске поводом Дана Републике – 9. јануара

Из СНСД су поручили јавности, СДС-у и креаторима памфлета о наводним паравојним формацијама да ће Република Српска бити сачувана, без обзира на неаргументоване оптужбе.

Из СНСД-а су саопштили да „добро знају одакле вјетар дува“ и да ће Српска бити сачувана, без обзира на бесмислице и глупости које су се чуле у протекла два дана.

„СДС се огласио данас да би по ко зна који пут дао пуни допринос непријатељима Српске, страним агентурама и структурама Бакира Изетбеговића, који су креирали памфлет о паравојним формацијама с циљем да умање значај 9. јануара – Дана Републике и нанесу штету Републици“, наводи се у саопштењу из СНСД-а.

Из СНСД сматрају да је СДС, суоченa са чињеницама да је народ са поносом прославио Дан Републике и свјесна да нема шансе на наредним изборима, „добровољно преузела улогу мегафона Бакира Изетбеговића и страних агентура у нади да ће тако заједнички дискредитовати власт у Српској што би им помогло да дођу на власт, блатећи при томе и сопствену државу – Републику Српску“.

СНСД сматра да СДС, „подгријавајући измишљену причу о паравојним формацијама, оптужује и дискредитује не само Српску, већ и Србију и Русију, како су то већ осмислиле западне агентуре и бошњачко обавјештајно подземље у Сарајеву“.

„На таквој врсти нетрпељивости према актуелној власти Српске, СДС-у би, нема сумње, позавидјели и највећи непријатељи Републике“, оцијенили су из СНСД-а.

СДС је данас позвао надлежне у Републици Српској да одговоре на питање како је могуће да се „лица са полицијским досијеима“ годинама позивају на пријем у Владу Српске поводом Дана Републике – 9. јануара.

Из СДС-а је саопштено да се таква лица у медијима доводе у везу са тешким кривичним дјелима и да се на пријему 9. јануара налазе у близини штићених личности.

СДС је позвао предсједника Републике Српске Милорада Додика и министра унутрашњих послова Драгана Лукача да одговоре на питање како је могуће да таква лица ове године учествују у свечаној паради, што потврђују бројне фотографије.

(Срна)

 

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар