Странке

Вулић: Турковић је изборни губитник и политички очајник – зато и удара на Шулића

КАДАР СДА ИЗЈАВИЛА ДА ЋЕ САВЈЕТ МИНИСТАРА БиХ БИТИ „ПОД КОНТРОЛОМ ПРОРУСКИХ СНАГА“
  • Оцијенила да Бисера Турковић покушава да доведе у питање и нацвионалну припадност Елмедина Конаковића

ПРЕДСЈЕДАВАЈУЋА Клуба посланика СНСД-а у Представничком дому парламента БиХ, Сања Вулић, истакла је да је Бисера Турковић прекршила све што се могло прекршити, све законе и прописе, а данас покушава и да пребројава крвна зрнца и стави под знак питања националну припадност, на примјер, Елмедина Конаковића.

Бисера Турковић (Фото: И.Ш. / klix.ba)

– Циљ СДА је да се врати у власт. То је њихова највећа бољка, па на све начине покушавају пољуљати стабилност ‘Осморке’ – истакла је Вулићева.

Реагујући на изјаву Турковићеве да ће, уколико Денис Шулић као Бошњак из Републике Српске /СНСД/ буде именован за министра за људска права и избјеглице у Савјету министара то значити препуштање потпуне контроле над овим тијелом проруским политичким снагама, Вулићева је рекла за Срну да је управо коментарисање Дениса Шулића и дијељење лекција потез очајника.

Денис Шулић

– Бисера Турковић је политички исфрустрирана жена која нема више могућност да се лажно представља широм свијета и шири мржњу међу народима. Доста је она, и превише, живјела на високој нози на грбачи овог народа. СНСД, ХДЗ и ‘Осморка’ иду у реализацију договора који се огледа у брзом и ефикасном формирању власти на нивоу БиХ и реализацији договора на добробит свих народа и за њихову бољу будућност – поручила је Вулићева.

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар