Свијет

Абазовић: Објавићу 19. августа имена оних који дестабилизују Црну Гору

„СВИ ИМАМО КОЊА ЗА ТРКУ... РАДУЈЕ МЕ ШТО ЈЕ ПРЕСТАЛА ПРИЧА О ТЕМЕЉНОМ УГОВОРУ“
  • „Мене не занимају обрачуни са клановима, а ова држава има приоритет да се одбрани од једног клана који је активан и који дестабилише Црну Гору… Криптовани телефон самдобио од пријатеља који није члан криминалне групе. Никад га нисам користио јер је за мене компликован. Пријавио сам Управи полиције да га посједујем“

ПРЕМИЈЕР Црне Горе Дритан Абазовић најавио је да ће 19. августа, на дан гласања у парламенту о (не)повјерењу његовој влади, побројати имена оних који дестабилишу Црну Гору зарад личних финансијских интереса.

Истакао је и да европску Црну Гору дестабилишу они који нису могли да постигну резултате протеклих 30 година.

Поручио је да ће наставити борбу за слободну Црну Гору.

– Рука правде неће стати. Имаће неко да настави ову борбу и да је изведе до краја. Радује ме да је престала прича о Темељном уговору и да причају о криптованим телефонима. Имамо сви коња за трку, а изјава уредника (хрватског недјељника) Национала треба да брину оне који данас пишу о мени. (Иво) Пуканић је жртва шверцера цигарета и из наше земље – рекао је премијер у разговору са новинарима приликом обиласка ватрогасаца на локацији Дражин врх.

Поново је негирао да је тражио криптовани телефон од криминалних кланова.

– Знамо за кога ради Mportal. Мене не занимају обрачуни са клановима, а ова држава има приоритет да се одбрани од једног клана који је активан и који дестабилише Црну Гору. 19. августа ћу побројати имена који дестабилишу Црну Гору – навео је.

Криптовани телефон је, каже, добио од пријатеља који није члан криминалне групе.

– Никад га нисам користио јер је за мене компликован. Пријавио сам Управи полиције да га посједујем – казао је Абазовић, пренио је портал подгоричког Дана.

О недавном боравку у Дубровнику и шетњи Страдуном са бизнисменом Ратком Кнежевићем, Абазовић каже да му је било задовољство да размијени мишљење са неким ко је, како је рекао, веома добро информисан.

– Разговарао сам са доста људи који су били у Црној Гори, као и са породицама из Дубровника. Треба да правимо мостове сарадње и да развијамо односе – навео је Абазовић.

(Танјуг)

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар