Свијет

Амерички милијардери спремили против Трампа обојену револуцију

КАРАВАН МИГРАНАТА ИЗ ХОНДУРАСА НА ДАН ИЗБОРА ЗА КОНГРЕС САД ТРЕБА ДА ПОЧНЕ ЈУРИШ НА ГРАНИЦУ САД
  • Тренутно их је до 7.000. Сада се крећу територијом Мексика. Тај караван је представљен као стихијни покрет на сјевер сиромашних Хондурашана који су се покренули 13. октобра. Само, брзо се открило да ту сеобу народа неко брижљиво организује и финансира. Има индиција да иза свега стоје Џорџ Сорош и они који дјелују преко њега
  • Функционер Флориде Мет Гаец објавио је видео који открива како мушкарци у једнаким бијелим дуксевима у `каравану миграната` дијеле готовину
  • Симптоматично је како су припадници `каравана` ушли у Мексико. Јер, када су покушали преко граничног моста – граничари су их спречили користећи и бибер-спреј. Наредног дана се `караван` издјелио у мање групе које су кренуле преко ријеке импровизованим сплавовима.  Нико није ни покушао да их заустави. Тада су граничари пропустили и остале. Чак су им дали `туристичке визе` са важењем до 45 дана
  • Доналд Трамп је објавио да ће на границу са Мексиком поставити војску, али за њега ништа неће бити просто. Свијет сада има прилику да посматра како се једна успјешна америчка производња – производња обојених револуција – коначно вратила у земљу свог поријекла. У Сједињене Државе. Дубока држава најозбиљније рачуна на мајдан-технологије у својим настојањима да обори Трампа

ТЕХНОЛОГИЈЕ обојених револуција и мајдана, које су смишљене у САД ради извођења преврата по другим земљама, сада се тестирају и у самим Сједињеним Државама – против њеног државног руководства на челу са Доналдом Трампом.

Један од тест-удара треба да буде караван миграната који се према САД креће из Централне Америке – из Хондураса. Иза тог покушаја удара по Трампу наводно стоји милијардер Џорџ Сорош.

Тај караван је темпиран да на америчко-мексичку границу стигне дан уочи међуизбора за Конгрес САД. Или на сам тај дан. Са задатком да „јуришају на границу“.

Трамп је унапред упозорио да ће на граници поставити војску, али и његови противници имају војску. Медије који у ниском старту чекају долазак каравана на границу, са намером да Трампа и републиканце представе као главно зло не само Америке.

Тај караван је већ представљен као стихијни покрет на север сиромашних Хондурашана који су се покренули 13. октобра. Само, брзо се открило да ту сеобу народа неко брижљиво организује и финансира.

У почетку је у `каравану` било само 1300 људи, а у његовој позадини је била међународна НВО непознатог порекла са симптоматичним именом „Људи без граница“.

Сада је у каравану до 7.000 људи.

Функционер Флориде Мет Гаец објавио је видео који открива како мушкарци у једнаким белим дуксевима у `каравану миграната` деле готовину.

Симптоматично је како су припадници `каравана` ушли у Мексико. Јер, када су покушали преко граничног моста – граничари су их спречили користећи и и бибер-спреј.

Наредног дана се `караван` изделио у мање групе које су кренуле преко реке импровизованим сплавовима.  Нико није ни покушао да их заустави. Тада су граничари пропустили и остале. Чак су им дали `туристичке визе` са важењем до 45 дана.

Уз караван су даноноћно амерички репортери. Своје медије кљукају срцепарајућим сторијама о ужасима од којих беже сви који су у каравану.

Додуше, већина `интервјуисаних` и не крије да у САД желе због после и бољег живота.

Трамп је већ схватио каква је `караван` опасност по његов курс и политику. Поред најављеног слања војника на границу, он води и контранапад на ширем плану. Обилато користи статистичке податке о преступима и злочинима које у САД  чине дошљаци из Латинске Америке.

Засад је то бледо и неубедљиво наспрам, рецимо, репортаже  Washington Post која почиње речима: „Вођа Људи без граница, Родриго Абеха, стоји међу децом, њиховим мајкама и ЛГБТ малолетницима и напросто не може да поверује да Доналд Трамп те људе сматра опасним“.

Фотографије сведоче да је у `каравану` подоста младих мушкараца, а ни међу малолетницима нису сви ЛГБТ-оријентације, али се Американцима намеће представа о прогоњеној мањини“.

Демократе САД са нестрпљењем чекају тренбутак када ће се караван појавити на граници са Мексиком, где ће их притиснути сурови припадници америчке војске.

Није још извесно да иза `каравана` заиста стоји мајстор обојених револуција Сорош. Али, у САД је и без њега у САД има сасвим довољно богатих људи којима Трамп смета.

Један од њих је и најбогатији човек на свету – власник Amazon Џеф Безос. Њега Трамп оштро критикује и сматра га једним од криваца што Америка губи радна места.

Информативни спонзор „каравана миграната” је– власник корпорације Comcast Брајан Робертс.

Comcast није само оператор кабловске телевизије и интернета. Њему припадају и филмски студио Universal, популарни Netflix и више телевизија, укључзујући NBC.

Док је Робертс био Обамин најбољи пријатељ и партнер за голф – њему су послови ишли одлично. Он је фактички издржавао Демократску партије и сваке године трошио милионе на лобирање својих интереса. Под Трампом му је кренуло лошије.

Његова NBC News вобјављује дирљиве репортаже о „каравану миграната“.

Све у свему, тај `караван` за своје циљеве користе и изванредно богати и утицајни људи.

Свет сада има прилику да посматра како се једна успешна америчка производња – производња обојених револуција – коначно вратила у земљу свог порекла. У Сједињене Државе.

Дубока држава најозбиљније рачуна на мајдан-технологије у својим настојањима да обори Трампа.

http://fakti.org/alter-america/americki-milijarderi-spremili-protiv-trampa-obojenu-revoluciju

 

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар