Одабрано Свијет

Амерички режисер-истраживач утврдио да су Бајден и демократе заиста Трампу украле победу

ДИНЕШ Д`СОУЗА НАПРАВИО ДОКУМЕНТАРАЦ КОЈИ ЈЕ НАЗВАО „2000 МУЛА“
  • Кад је кренуо у истраживање, прво је купио три трилиона сигнала (геолокацијских података) мобилних телефона! Плус: снимке видео-камера које држе „на оку“ делове градова где су била гласачка места, „градске кутије“ и седишта НВО које су пред изборе одновале демократе
  • Соуза је утврдио да 2000 „мула“ (које имају право да скупе гласачке листиће од комшија и однесу их на гласачко место) уопште нису одлазиле ни у чије куће и станове већ – у седишта НВО под контролом Демократске партије! Сваки од њих је, у просеку, „посећивао“ изборна места и „градске кутије“ по 38 пута! Просек убачених листића по једној „посети“ био је – пет. Тако су донели Бајдену 380.000 проблематичних гласова
  • Д`Соуза је утврдио да је у Филаделфији (држава Пенсилванија) 1100 „мула“ убацивало непостојеће гласове у по 50 „градских кутија“, а то је Бајдену донело 275.000 лажних гласова. А да није било тако, Трамп би у тој држави победио и добио би гласове 20 електора
  • Трамп би – да „муле“ нису обавиле прљави посао – био изабран за председника САД гласовима 279 електора, а Бајден би имао 259!

АМЕРИЧКИ лист New York Post je – користећи чињенице и информације из филма познатог режисера и истраживача-документаристе индијског порекла Динеша Д`Соузе – објавио раскринкавање америчких председничких избора који су Џоа Бајдена увели у Белу кућу.

Владајуће демократе су већ најавиле да ће га оптужити да је на незаконит начин водио своју истрагу којој је посветио документарац „2000 мула“. Није ни чудо: Соуза је објавио да је Доналд Трамп био у праву када је тврдио да је он победник председничких избора одржаних 2020-те и да су га Бајден и демократе банално покрали.

Утврдио је – а New York Post то преноси – да су изборну манипулацију 2020-те масовно коришћене типично америчке корпе за ситне папирне отпатке.

По америчким градовима их, по правилу, није било много, али их се пред гласање 2020-те појавило вишеструко више. А није било никаквог мониторинга ко у њих у изборном дану и шта убацује.

Пред те изборе су гувернери држава у којима демократе имају већину донели (мимо њихових парламената) цео низ прописа који су – правдајући то пандемијом – дали право свакоме да од својих комшија и познаника покупи гласачке листиће и однесе их до тих „градских кутија“. Неограничен број.

Соуза је одлучио да управо то истражи и ради тога је купио три трилиона сигнала (геолокацијских података) мобилних телефона!

Још се не зна од кога и како.

Истовремено је купио снимке видео-камера које држе „на оку“ делове градова где су биле постављене помињане „градске кутије“.

Тако је добио прилику да прегледом тих снимака утврди шта су на дан гласања (8. новембра 2020-те) радиле „муле“ („мазге“) – активисти демократа који су преузимали прикупљене гласачке листиће и носиле их „где треба“.

У његовом фокусу се нашло 2000 „мула“, а показало се да они нису уопште одлазили код „слабо покретне госпође Џонс“ или „тешко болесног господина О`Хара“ – на шта би по америчким законима имали право.

Соуза је утврдио да те 2000 „мула“ уопште нису одлазиле у куће и станове никаквих грађана већ – у седиштв невладиних организација под контролом Демократске партије! А све су демократе регистровале пред саме председничке изборе.

Динеш Д`Соуза

Све „муле“ су се у изборном дану кретале искључиво између тих НВО и изборних места и „градских кутија“.

Сваки од њих је, у просеку, „посећивао“ изборна места и „градске кутије“ по 38 пута!

Просек убачених листића по једној „посети“ био је – пет.

Тако су донели Бајдену 380.000 проблематичних гласова.

У држави Мичиген је 500 „мула“ у просеку посећивало гласачка места и „градске кутије“ по 50 пута. А пошто су сваки пут (у просеку) убацивали по пет листића са заокруженим „Бајденом“ – то је Трамповом противнику донело 125.000 гласова.

У тој држави је Бајден „победио“ са 154.000 гласова предности. Што значи да је његова победа више него сумњива јер је Соуза истражио само „учинак“ 500 „мула“, а не и остале махинације.

У Висконсину – кад се одузме што су „муле додале – Бајден има само 6.000 гласова више од Трампа.

Међутим, у Џорџији је 250 „мула“ у просеку „посећивало“ по 24 „градске кутије“ – што је Бајдену донело 30.000 лажних гласова, а он је у тој држави „победио“ са само 12.000 предности.

У Аризони је 200 „мула“ по 20 пута убацивало листиће за Бајдена, што му је донело 20.000 непостојећих гласова. Захваљујући томе је Бајден „победио“, а заправо је – изгубио у тој држави.

Да није било описаних манипулација, Трамп би у Аризони добио 11 електорских глаова, а у Џорџији 16, а не Бајден.

Осим овога, у Филаделфији (држава Пенсилванија) је 1100 „мула“ је убацивало непостојеће гласове у по 50 „градских кутија“, а то је кандидату демократа донело 275.000 лажних гласова. А да није било тако, Трамп би у тој држави победио и добио би гласове још 20 електора.

Трамп би – да „муле“ нису обавиле прљави посао – био изабран за председника САД гласовима 279 електора, а Бајден би имао 259!

Кад се узме у обзир да воду нису мутиле само „муле“, може се закључити да је Трампова победа била још убедљивија.

http://fakti.org/alter-america/americki-reziser-istrazivac-utvrdio-da-su-bajden-i-demokrate-trampu-zaista-ukrali-pobedu

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар