Одабрано Свијет

Бајден оптужио Москву да се већ сада меша у међуизборе за Конгрес САД 2022.

НИЈЕ ПОНУДИО НИ ЈЕДАН ДОКАЗ – САМО ЈЕ ПОТВРДИО ДА АМЕРИКА НЕ МОЖЕ БЕЗ ИЗМИШЉАЊА НЕПРИЈАТЕЉА
  • Уместо да оптужбу било како аргументује, Џо Бајден је – за време разговора са врхом америчке обавештајне заједнице – злобно рекао да Владимир Путин има на располагању само нуклеарно оружје и нафту. Па једнако злурадо додао: Путин зна да сте бољи од његовог тима и то га паклено забрињаваЗна да је у невољи и то га чини опаснијим
  • Наравно, није ни покушао да објасни: ако су његови заиста бољи од Путинових – како се то онда Путинови, поред њих, мешају у америчке изборе на којима Бајденове демократе могу остати без већине у Конгресу САД. Није, зато у наставку исти трик: „Каква је руска економија сада? Осма од најмањих на свету? Извините: осма међу највећим на свету?“

АМЕРИКА више не може без спољних непријатеља. И без измишљања непријатеља.

Џо Бајден изјавио је да Русија покушава да се умеша у конгресне међуизборе изборе који ће се одржати у Сједињеним Државама 2022. године.

Нагласио је да – према подацима које је добио од америчких тајних служби – „дезинформације о изборима постају све озбиљнији проблем“ јер руска страна наводно шири лажне информације и покушава да утиче на предстојеће гласање“.

Није ни покушао да наведе ни једну једину „дезинформацију“, нити да објасни – како то Русија „покушава“.

Није му, наравно, било ни на крај памети да су америчке тајне службе измислиле ирачко оружје за масовно уништавање да би Вашингтон могао да изврши агресију на ту земљу. 

Уместо да било како аргументује тврдњу да се Русија уплиће у изборе у САД тек бити одржани, Бајден је злобно рекао да Владимир Путин има на располагању само нуклеарно оружје и нафту.

Тако се истакао за време разговора са врхом америчке обавештајне заједнице  и још, једнако злурадо, додао:

Путин зна да сте бољи од његовог тима и то га паклено забрињаваЗна да је у невољи и то га чини опаснијим.

Наравно, није ни покушао да објасни: ако су његови заиста бољи од Путинових – како се то онда Путинови, поред њих, мешају у америчке изборе на којима Бајденове демократе могу остати без већине у Конгресу САД.

Није, зато у наставку исти трик:

„Каква је руска економија сада? Осма од најмањих на свету? Извините: осма међу највећим на свету?“

Окураживши сам себе, амерички лидер је изговорио и да би руски сајбер-напади једног дана могли да изазову рат са употребом ватреног оружја“.

http://fakti.org/quo-vadis-orbi/bajden-optuzio-moskvu-da-se-vec-sada-mesa-u-medjuizbore-za-kongres-sad-2022

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар