Одабрано Свијет

Бернар Кушнер, сећате ли се, бранио Шиптаре од Срба, а остао пријатељ са типом који му је силовао сина

`БРАНИО` И ДЕЦУ У СОМАЛИЈИ А ОЛИВИЈЕУ ДИАМЕЛУ НИЈЕ НИ ПРИГОВОРИО ИАКО ЈЕ НАСИЉЕ ТРАЈАЛО ГОДИНАМА
  • Раскринкавање педофилије у Француској (330.000 жртава) почело са две књиге. Прву је – под насловом „Пристанак“ – написала Ванеса Спрингора, откривши како је њу, када је имала 14 година, малтретирао и силовао у Француској познати писац Габриjел Мацнеф
  • Другу је написала Камила Кушнер, ћерка из првог брака Бернара Кушнера, суоснивача невладине организације Лекари без граница, првог представника УН на Косову и Метохији након НАТО агресије 1999-те и француског министра спољних послова у периоду Саркозијеве владавине. Њена „Велика породица“ говори о сексуалном злостављању њеног брата близанца који је био жртва њиховог очуха – стручњака за уставно право Оливијеа Диамела

КАТОЛИЧКИ свештеници су у Француској током протеклих шест деценија „сексуално искоришћавали“ 330.000  деце у узрасту од 6 до 14 година.

Клупко афере нису почели да одмотавају документи и сведочења већ – две књиге.

Прву – под насловом „Пристанак“ – написала је жртва педофила Ванеса Спрингора, откривши како је њу, када је имала 14 година, малтретирао и силовао у Француској познати писац Габриjел Мацнеф.

Ванесина породица припадала је истом кругу веома утицајних, наследно богатих париских елитних интелектуалаца.

Мацнеф био педофил који то није крио, чак је сам писао о својим `подвизима`, а у круговима, у којима се кретао, још је у томе био охрабриван.

Ванеса у књизи сведочи да је и њена мајка, реагујући на кћеркине јадања и сузе, говорила: „Требало би да ти ласка што привлачиш такву особу.“

Ванеса Спрингора и Габријел Мацнеф

Годину дана након објављивања Ванесиних мемоара очаја, изашла је из штампе књига коју је написала Камила Кушнер.

Ако вам је презиме познато, немојте се изненадити: она је ћерка из првог брака Бернара Кушнера, суоснивача невладине организације Лекари без граница, првог представника УН на Косову и Метохији након НАТО агресије 1999-те и француског министра спољних послова у периоду Саркозијеве владавине.

Њена књига „Велика породица“ говори о инцесту чија је жртва био њен брат близанац.

Сасвим конкретно: жртва њиховог очуха  и то – дуги низ година.

А очух је познати француски политиколог, један од тамошњих највећих стручњака за уставно право, Оливије Диамел.

Кушнер се добро познавао са Диамелом, будући да су се `вртили` у истом кругу, и, штавише, знао је шта Диамел ради са његовим сином.

Оливије Диамел

Кушнер се годинама продавао за браниоца несрећне изгладнеле деце у Сомалији,  спасавао „јадне Албанце“ од српске агресије, а не само да Диамела није тужио за злостављање сопственог детета, него није ни покушао да га ишамара. Штавише, наставио је да са њим комуницира по париским салонима.

Тај бедник није имао ни морала ни петље да стане на страну свог детета.

Содома и Гомора су кажњене због својих грехова, а данашњу Европу ће уништити и лицемјерје.

http://fakti.org/posrbljene-vesti/bernar-kusner-secate-li-se-branio-siptare-od-srba-a-ostao-prijatelj-sa-tipom-koji-mu-je-silovao-sina

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар