Одабрано Свијет

Daily Mail: У Мајамију после пријема вакцине Pfizer/BioNTech умро потпуно здрав лекар

СУПРУГА ГРЕГОРИЈА МАЈКЛА: УБИЛА ГА ЈЕ ВАКЦИНА, ЊЕГОВО ТЕЛО ЈЕ ПОЧЕЛО ДА УБИЈА СВОЈЕ ТРОМБОЦИТЕ
  • Супруга Хајди НЕКЕЛМАН: Крива је вакцина. Грегори је имао активан животни стил, није пушио, а само је повремено пио алкохол. Такође, био је подвргнут лекарском прегледу, током којег нису откривене никакве болести. Три дана након вакцинације на његовим рукама и ногама појавиле су се црвене мрље. Умро је од излива крви у мозак“
  • Пресслужба компаније Pfizer саопштила је да је отворена истрага о Мајкловој смрти. Иако је истрага тек отворена, указала је да не виде директну везу између вакцине и његове смрти

У СЈЕДИЊЕНИМ Државама је након пријема вакцине америчке компаније Pfizer и немачкe BionTech умро 56-годишњи лекар Грегори Мајкл.

Daily Mail је објавио сведочење његове супруге Хајди Некелман да је вакцинисан 18. децембра, а да је преминуо 16 дана касније у родном Мајамију:

„Мислим да је његова смрт била 100 посто повезана са вакцином! Не постоји други узрок. Грегори је имао активан животни стил, није пушио, а само је повремено пио алкохол. Такође, био је подвргнут лекарском прегледу, током којег нису откривене никакве болести.

Према речима Хајди, три дана након вакцинације на мужевљевим рукама и ногама појавиле су се црвене мрље, што је указивало на поткожно крварење.

Лекари су открили, испричала је његова супруга, да је имао акутни недостатак тромбоцита. Дијагностикована му је идиопатска тромбоцитопенична пурпура, болест  која наводи тело да сопствене тромбоците доживљава као страна тела и сигнализира слезини да их уништи.

Покушаји лекара да спасу Мајкла Грегорија били су неуспешни.

Умро је 3. јануара од излива крви у мозак. Пре него што је оперисан.

Пресслужба компаније Pfizer саопштила је да је отворена истрага о Мајкловој смрти.

Иако је истрага тек отворена, указала је да не виде директну везу између вакцине и његове смрти.

Претходних дана су у Норвешкој – након примања исте вакцине – умрла три лица.

http://fakti.org/globotpor/daily-mail-u-majamiju-posle-prijema-vakcine-pfizer-biontech-umro-potpuno-zdrav-lekar

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар