Свијет

Ђукановић са пола уста признао пораз – од ноћас ће стајати на једној нози

ЊЕГОВА АНТИСРПСКА МАФИЈАШКА МИНИ-ИМПЕРИЈА УРУШАВАЋЕ СЕ СА УБРЗАЊЕМ
  • У холу седишта ДПС око 20.30 сати није могуће видети никога од функционера ДПС-, а пола сата након затварања бирачких места испред изборног штаба ДПС – по први пут – није било присталица те партије. Све им је било јасно
  • Осветило му се што је покушао да ишчупа корен и Српству и СПЦ. Показало се да је он – све заједно са НАТО и америчком инфрастуктуром у Монтенегру – преслаб играч за Амфилохија и Јоаникија, српску верикалу у Црној Гори и осам векова СПЦ…

МОНТЕНЕГРИНСКИ полудиктатор Мило Ђукановић фактички је признао изборни пораз. На изборима на којима је поново све контролисао и рачунао да ће поново изабрати сам себе.

Лукавећи, објавио је да је његова Демократска партија социјалиста са традиционалним коалиционим партнерима освојила укупно 40 посланичких мандата.

Још је додао: „Пребројано је преко 90 одсто резултата и ДПС је на изборима освојила око 145.000 гласова и 30 мандата. Такав резултат значи да је ДПС најјача партија у Црној Гори. Још увијек пристижу резултати и тешко саопштити шта је поуздана информација. Са коалиционим партнерима имамо 40 мандата, борба за већину посланичким мјеста и даље траје. Ово је прилика да поред захвалности вама и грађанима који су дали повјерење нашој партији, дам подршку свима. Кампања говори о квалитету политике коју ДПС води у Црној Гори, рекао је Ђукановић.

Додао је да ће сачекати коначне резултате Државне изборне комисије и да „оно што се дефинитивно установи за ДПС је закон који ћемо безусловно поштовати“.

Није пропустио ни да каже да је Црна Гора постала светионик на Западном Балкану и да се нада да ће тако и остати и да ће Црна Гора остати стабилна држава.

Међутим, све ово као да је говорио самом себи, да је себе тешио и куражио.

У холу седишта ДПС око 20.30 сати није могуће видети никога од функционера ДПС-, а пола сата након затварања бирачких места испред изборног штаба ДПС – по први пут – није било присталица те партије.

Све им је било јасно.

Ђукановић ће од 30. августа 2020-те стајати на једној нози.

Његова мини-империја је почела да се незаустављиво урушава. Биће то процес који ће тећи са убрзавањем.

Осветило му се што је покушао да ишчупа корен и Српству и СПЦ.

Показало се да је он – све заједно са НАТО и америчком инфрастуктуром у Монтенегру – преслаб играч за Амфилохија и Јоаникија, српску верикалу у Црној Гори и осам векова СПЦ…

http://fakti.org/njegosevi-srbi/djukanovic-sa-pola-usta-priznao-poraz-od-nocas-ce-stajati-na-jednoj-nozi

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар