Одабрано Свијет

Fox News: Старачка деменција у врху САД може довести до рата и до наше дискредитације

УПОЗОРИЛА ДА УСПОРЕНЕ РЕАКЦИЈЕ БАЈДЕНА И ЊЕГОВОГ ТИМА МОГУ ИСКОРИСТИ РУСИЈА И КИНА
  • Чак ДЕВОР: „Читав ланац америчког руковођења – од врховног команданта до министарстава – изгледа да пати од опадања когнитивних способности изазваног старењем, а све додатно компликује неспремност тих фигура због идеолошке тврдокорности да се прилагођавају стварности“

ПОЛИТИЧКИ коментатор америчког телевизијског канала Fox News Чак Девор  оценио је да успорене реакције Џоа Бајдена и његове администрације на глобалне изазове могу имати опасне последице по САД. Чак и двести до рата.

„Бајденова неспретност провоцира Кину и Русију на одлучне и агресивне акције. До следећег месеца може почети рат у свету, а Америка и њени савезници, како ствари стоје, биће потпуно дискредитовани“, написао је Девор.

Није, међутим, прецизирао шта би то конкретно Русија и Кина могле предузети.

Коментатор Fox News је уверен да је свет у опасности не само због неспособности Беле куће да правилно сагледава догађаје, већ и због њене немоћи да за кратко време доноси исправне одлуке.

„Читав ланац америчког руковођења – од врховног команданта до министарстава – изгледа да пати од опадања когнитивних способности изазваног старењем, а све додатно компликује неспремност тих фигура због идеолошке тврдокорности да се прилагођавају стварности“, оценио је Девор.

У последње време на Западу се редовно лансирају различити ратни сценарији, а већина укључује Русију као противника.

Москва је, међутим, више пута саопштавала да нема намеру да икога напада.

Притом је упозоравала да Запад ничим поткрепљене изјаве о „руској опасности“ користе само као изговор да НАТО своју војну инфрастуктуру и арсенале што више приближи руским границама.

http://fakti.org/alter-america/fox-news-staracka-demencija-u-vrhu-sad-moze-dovesti-do-rata-i-nase-diskreditacije

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар