Одабрано Свијет

Хоће ли Уједињене нације ускоро патријархат изједначити са фашизмом?

АНТОНИО ГУТЕРЕШ ВЕЋ ГОВОРИ И О `ФЕМИЦИДУ` - ГЕНОЦИДУ У КОЈЕМ МУШКАРЦИ УНИШТАВАЈУ ЖЕНЕ

Антонио Гутереш

  • Ово и није превелико изненађење: на Западу дуже од сто година „мушки свет“ означавају као главног непријатеља свих прогресивних људи
  • На дневном реду западног света више није феминизам, већ борба за равноправност свих могућих полова, односно десетина врста онога што се некада називало сексом. Иза завесе укидања `мушке доминације` крије се и намера да трансродни људи владају светом
  • Још мало, па ће УН предложити да се патријархат прогласи мизантропском теоријом, да изједначи са фашизмом – као што су то већ радиле радикалне феминисткиње и боркиње за права сексуалних мањина

ГЕНЕРАЛНИ секретари Уједињених нација већ деценијама су послушне марионете Америке. Није изузетак ни актуелни – Португалац Антонио Гутереш.

Иако је његова земља још католичка и претежно конзервативна, објавио је са Ист Ривера:

Пандемија КОВИД-19 показује оно што сви знамо: Миленијуми патријархата створили су свет у којем доминирају мушкарци и културу у којој доминирају мушкарци. То штети свима – женама, мушкарцима, девојкама и дечацима.“      

Ово није превелико изненађење: на Западу дуже од сто година „мушки свет“ означавају као главног непријатеља свих прогресивних људи.

Ти напади су последњих деценија почели да доносе видљиве плодове.

Само, на дневном реду западног света више није феминизам, већ борба за равноправност свих могућих полова, односно десетина врста онога што се некада називало сексом.

Иза завесе укидања `мушке доминације` крије се и намера да трансродни људи владају светом. Али, проблем је што свет није познавао ниједну другу људску цивилизацију, осим ове засноване на патријархату. У ово не верују само они који верују у бајке о Амазонкама.

Мушкарци и жене су створени различито, имају различите улоге на овом свету који спојени у породице граде заједно – и то је велико чудо и темељ људског постојања.

Уништити то једноставно значи уништити људску расу као такву.

Наравно, трансхуманисти и „велики умови нашег доба“ – попут израелског научника и глобалистичког гуруа Ноела Харарија – покушавају да све увере да је човечанство готово случајно следило патријархални пут и да се све може исправити и побољшати, али до сада чак ни већина нерелигиозних људи није спремна да прихвати то напредно и једино исправно учење“.

Али, Ковид ће им помоћи.

Сада већ генерални секретар Гутереш – не трепнувши – повезује пандемију и патријархат.

Он је неравноправност полова назвао највећим питањем људских права.

Уосталом, ево шта је рекао 18. јула у Њујорку на скупу посвећеном Нелсону Мандели:

„Борба против пандемије неједнакости нови је друштвени уговор за ново доба. Патријархат је лош колико и колонијализам, колико и расизам.

Још мало, па ће УН предложити да се патријархат прогласи мизантропском теоријом, да изједначи са фашизмом – као што су то већ радиле радикалне феминисткиње и боркиње за права сексуалних мањина.

Свет који су изградили мушкарци мора бити уништен – само не на америчком, па чак ни на западном, већ на глобалном нивоу. Јер, Гутереш говори о свету као таквом.

Али, да ли су „MeToo“ и „Црни животи битни“ постали светски феномен и покрет? Да ли су Кинези и Индијци, Арапи и Руси, Јапанци и Нигеријци укључени у борбу за изградњу новог света?

Не, нису се придружили – они су заостале, несрећне жртве патријархата.

Све ово било би врло смешно да такву идеологију није промовисао генерални секретар УН. Ево још једног цитата из Гутерешовог предавања.

„Не заборавимо још један главни извор неједнакости у нашем свету – миленијуме патријархата. Живимо у свету којим доминирају мушкарци и у културном окружењу којим доминирају мушкарци. Свуда су жене у горем стању од мушкараца, једноставно зато што су жене. Неједнакост и дискриминација су норма. Насиље над женама, укључујући фемицид, попримило је размере епидемије… Неједнакост полова боли свакога јер нас спречава да уживамо у мудрости и искуству читавог човечанства.

Поносни феминиста, ево, говори о фемициду – то јест, о врсти геноцида.

Другим речима, тврди да мушкарци уништавају жене!

Они који су се већ одрекли или се управо одричу Бога, сада журе да се одрекну и људске природе. Промовишу идеологију усмерену на уклањање људске цивилизације као такве.

http://fakti.org/quo-vadis-orbi/hoce-li-ujedinjene-nacije-uskoro-izjednaciti-patrijarhat-sa-fasizmom

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар