Одабрано Свијет

Лаптоп Хантера Бајдена пун малолетница може Трампу донети победу

НОУТБУК БАЈДЕНА МЛАЂЕГ ОДНЕТ НА ПОПРАВКУ, ГДЕ ЈЕ КОПИЈА ЊЕГОВОГ ТВРДОГ ДИСКА КОПИРАНА

Хантер и Џозеф Бајден

  • Правни саветник Доналда Трампа – бивши градоначелник Њујорка Рудолф Ђулијани обелоданио  поруку коју је Хантер написао оцу након што га је Хале Бајден (удовица његовог брата) оптужила за непримерено понашање са малолетницама. Замерила му је што је го преко Facetime разговарао на са 14-годишњакињом
  • Један од лидера демократа Адам Шиф пожурио да и ово припшише мешању Русије, али су и шеф америчке Националне обавештајне службе Џон Ретклиф и директор ФБИ Кристофер Реј упозорили да објављивање преписке Бајдена млађег нема никакве везе са Русијом
  • Огласио се и Трамп који је на предизборном скупу у СевернојКаролини оценио: „Овај лаптоп за њих је катастрофа. Неко је заборавио да га узме. А онда Шиф каже `Русија`, `иза овога стоји Русија`. Русија, Русија… Они у Русији вероватно мисле да смо ми Американци ћакнути

У ЛАПТОПУ Хантера Бајдена – сина кандидата Демократске партије и дубоке државе за председника САД Џоа Бајдена – пронађене су „бројне фотографије малолетних девојчица“.

Ово је у програму Newsmax саопштио правни саветник Доналда Трампа – бившђи градоначелник Њујорка Рудолф Ђулијани.

Он је указао и на поруке које је, како наводи Washington Examiner, Бајден млађи написао оцу након што га је Хале Бајден (удовица његовог брата) оптужила за непримерено понашање са малолетницама.

Замерила му је што је го преко Facetime разговарао на са 14-годишњакињом чије је име намерно скривено у преписци.

Та девојчица је негирала `инцидент`.

Преписка је постала доступна након што је власник сервисне радње, у којој се нашао лаптоп Бајденовог сина, направио копију тврдог диска и дао је Ђулијанију.

Американолог Малек Дудаков поводом ове афере указује:

„Ако се изнете информације потврде, погодиће Бајденов изборни рејтинг. Ђулијани је садржај Хантеровог лаптопа полицији државе Делавер, у којој живе сви чланови породице Џоа Бајдена. Ако буде покренута званична истрага, то ће бити непријатно и минус за Бајдена. Скандали везани за корупцију председничких кандидата очигледни су бирачима, али је  педофилија нешто ново. Овај скандал можда неће Трампу донети нове бираче, али колебљиви део Бајденових присталица може навести да игноришу изборе. А то ће бити плус за Трампа“.

Он је већ затражио да ФБИ „истражи Бајдена“, не прецизирајући – којег.

Хантера је отворено оптужио да је и у Украјини и у Кини продавао приступ свом оцу, који је за време владавине Барака Обаме био потпредседник САД, и на томе  зарадио десетине милиона долара.

У међувремену је шеф обавештајног комитета доњег дома Конгреса САД  – декократа Адам Шиф изјавио да је објављивање „открића“ о Џоу Бајдену и његовом сину покушај руских власти да поново воде кампању дезинформација. Међутим, након тога су и шеф америчке Националне обавештајне службе Џон Ретклиф и директор ФБИ Кристофер Реј упозорили да објављивање е-маила Бајдена млађег нема никакве везе са Русијом.

Огласио се поново и Трамп који је на предизборном скупу у Северној Каролини оценио:

Овај лаптоп за њих је катастрофа… Неко је заборавио да га узме. А онда Шиф каже `Русија`, `иза овога стоји Русија`. Русија, Русија… Они у Русији вероватно мисле да смо ми Американци ћакнути“.

http://fakti.org/alter-america/laptop-hantera-bajdena-pun-maloletnica-moze-trampu-doneti-pobedu

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар