Свијет

Милатовић након инаугурације: Помирена Црна Гора је једина права Црна Гора

ПРИСУСТВОВАЛИ И АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ И ЖЕЉКА ЦВИЈАНОВИЋ, АЛИ И ГАБРИЈЕЛ ЕСКОБАР
  • За вријеме церемоније, Јаков МИЛАТОВИЋ нагласио: Вријеме је да изађемо из бусија и да се окупимо око онога што је заједнички именитељ свих – а то је љубав према Црној Гори. Представљаћу сваког од нас у напорима да тамо гдје су нас дијелили изнађемо слогу

НОВОИЗАБРАНИ предсједник Црне Горе Јаков Милатовић положио је заклетву пред посланицима у Скупштини Црне Горе у Подгорици и преузео дужност шефа државе.

Након полагања заклетве и преузимања дужности, Милатовић је поручио да ће бити предсједник свих њених грађана, али да посао који очекује државу неће бити краткорочан и лак.

– Вријеме је да изађемо из бусија и да се окупимо око онога што је заједнички именитељ свих – а то је љубав према Црној Гори. Представљаћу сваког од нас у напорима да тамо гдје су нас дијелили изнађемо слогу. Помирена Црна Гора је једина права Црна Гора – поручио је Милатовић.

Инаугурацији Милатовића, присуствовали су и српски члан и Предсједавајућа БиХ Жељка Цвијановић, као и предсједник Србије Александар Вучић.

На свечаности су присуствовале многе званице, преко 200 њих, а међу њима су званичници из окружења, већи број нерезидентних амбасадора и специјални изасланик САД Габријел Ескобар.

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар