Свијет

Москва: У чију кућу уђу Американци – тај тешко може остати жив

МИП РУСИЈЕ ОДРЕАГОВАО НА БЛИНКЕНОВУ ОПАСКУ ПОВОДОМ РУСКИХ МИРОТВОРАЦА У КАЗАХСТАНУ
  • „То показује свих 300 година америчке државности. То су искусили Индијанци сјеверноамеричког континента, Корејци, Вијетнамци, Ирачани, Панамци, Југословени, Либијци, Сиријци и многи други несрећници који су имали несрећу да виде те незване госте у својој кући!“

ИЗЈАВА државног секретара САД Ентонија Блинкена о улози Руса у Казахстану је чисти безобразлук јер у чију кућу уђу Американци  тај ће тешко остати жив, саопштило је Министарство иностраних послова РФ.

Оцијенило је да је Блинкен „апсолутно легитиман одговор ОДКБ на позив казахстанског руководства да пружи помоћ у сфери безбједности” пропратио злонамјерном опаском: „Једна лекција из прошлости: када су Руси у вашој кући, тешко ћете их натјерати да оду“.

Ентони Блинкен

И указало: „Ако Ентони Блинкен толико воли часове историје, онда нека не смеће с ума сљедеће: када су Американци у вашој кући, тешко ћете остати живи, не бити опљачкани или силовани!

И закључило: „То показује свих 300 година америчке државности. То су искусили Индијанци северноамеричког континента, Корејци, Вијетнамци, Ирачани, Панамци, Југословени, Либијци, Сиријци и многи други несрећници који су имали несрећу да виде те незване госте у својој кући!“

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар