Одабрано Свијет

Њемачки министар полиције: Европи пријети најезда миграната можда и већа од оне из 2015.

ХОРСТ ЗЕХОФЕР: НЕМАЧКА МОРА ПОМОЋИ ПАРТНЕРИМА ДА СЕ БОЉЕ ЗАТВОРЕ СПОЉНЕ ГРАНИЦЕ ЕУ
  • У Немачку је током 2015-те стигло око 850.000 миграната и избеглица. Лукави Немци – којима је била потребна јефтина и млада радна снага – тада су не само дуго држали своје границе „на извол`те“, него су и тврдили да су то све саме избеглице…

МИНИСТАР унутрашњих послова Немачке Хорст Зехофер изјавио је да се званични Берлин прибојава новог миграционог таласа и кризе која ће бити тежа од оне из 2015-те.

Притом је нагласио: „Ми морамо више помагати нашим европским партнерима у контролисању спољних граница Европске уније. Предуго смо их остављали да се са тиме носе сами“.

Зехофер је оценио да ће – без боље контроле граница ЕУ – Немачка доживети најезду миграната која ће бити попут оне из 2015-те, а можда и моићнија.

У наставку је рекао, наводећи да за то има пуну подршку канцеларке Ангеле Меркел:

Хорст Зехофер

„Мораћемо да заједно са новим шефом Европске комисије, Урсулом фон дер Лајен, учинимо све што је потребно да се то не догоди“.

У Немачку је током 2015-те стигло око 850.000 миграната и избеглица.

Лукави Немци – којима је била потребна јефтина и млада радна снага – тада су не само дуго држали своје границе „на извол`те“, него су и тврдили да су то све саме избеглице…

http://fakti.org/quo-vadis-orbi/nemacki-ministar-policije-evropi-preti-najezda-migranata-mozda-i-veca-od-one-iz-2015

 

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар