Свијет

Обамин лични љекар: Бијела кућа крије стање Бајденовог психичког здравља

У ВАШИНГТОНУ ПРЕТХОДНО ОБЈАВЉЕНО ДА ЈЕ ПРЕДСЈЕДНИК САД „ЗДРАВ И ЕНЕРГИЧАН 80-ГОДИШЊАК“
  • Рони ЏЕКСОН, који је био и Трампов лични љекар, а сада је конгресмен, указао: „Сви Американци виде како пада Бајденово ментално здравље, а у закључку његовог лекара Кевина О’Конора, који ее појавио после резултата редовног лекарског прегледа америчког лидера, нема ни речи о том аспекту здравља“

БИЈЕЛА кућа крије информације о психичком стању предсједника Џоа Бајдена, тврдећии да он може да обавља своје дужности без икаквих ограничења, рекао је конгресмен из Тексаса Рони Џексон.

Ова његова тврдња има утолико већу тежину што је Џексон у периоду 2013-2018. био лични љекар двојице председника Сједињених Држава. Барака Обаме и Доналда Трампа.

Бијела кућа је у четвртак бојавила закључак Бајденовог лекара: „Предсједник САД је здрав и енергичан 80-годишњак“.

Џексон је указао: „Сви Американци виде како пада Бајденово ментално здравље, а у закључку његовог љекара Кевина О’Конора, који ее појавио послије резултата редовног љекарског прегледа америчког лидера, нема ни ријечи о том аспекту здравља“.

Нагласио је да писано мишљење Бајденовог љекара само потврђује да администрација упорно крије истину.

Џексон је открио да је послао „три писма Бијелој кући са захтјевом да се тестирају Бајденове менталне способности и објаве резултати, али да никада није добио одговор.

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар