Одабрано Свијет

Пелоси: Трамп игнорише све оптужбе против Русије – његови путеви воде ка Путину

ОН ОПТУЖИО NEW YORK TIMES ДА ЈЕ ОБЈАВИО ЛАЖ ДА ЈЕ РУСИЈА ПЛАЋАЛА ТАЛИБАНИМА ДА УБИЈАЈУ АМЕРИКАНЦЕ

Ненси Пелоси

  • Доналд ТРАМП: „Нико ни мени ни потпредседнику Мајку Пенсу, а ни шефу апарата (Беле куће) Марку Мидовсу, није реферисао о такозваним руским нападима на наше трупе у Авганистану, као што је лажном медију New York Times пренео анонимни извор. Наши органи то негирају, а и напада на нас У Авганистану) није било много

ДОНАЛД Трамп назвао је нарученим фејком текст New York Times у којем се тврдило да је руска обавјештајна служба наводно нудила новац припадницима авганистанског покрета Талибан да нападају и убијају америчке војнике.

„Можда је ово само још једна поруџбина коју одрађује New York Times, као што је одрадио фалсификате о Русији (када ме током 2016. оптуживао да сам у завери са Москвом). Ко им је `извор`?“  

Председник САД додатно конкретизовао:

Нико ни мени ни потпредседнику Мајку Пенсу, а ни шефу апарата (Беле куће) Марку Мидовсу, није реферисао о такозваним руским нападима на наше трупе у Авганистану, као што је лажном медију New York Times пренео анонимни извор. Наши органи то негирају, а и напада на нас у Авганистану није било много“.

Поновио је да ни један од његових претходника није био строг према Русији као он, а за Барака Обаму и „корумпираног бајдена“ је рекао да су Русији рашчистили терен за преузимање Крима. 

Талибани су већ одбацили тврдњу да су од руске војне обавештајне службе добијали новац  за нападе на Американце у Авганистану.

Међутим, на Трампа се већ окомила спикер представничког дома – демократкиња Ненси Пелоси.

Изјавила је да је Трамп „склон да игнорише све оптужбе против Русије“ и додала:

„Сви Трампови путеви воде ка Путину. Не знам шта Руси имају о њему на политичком, личном или финансијском плану, али је он поклон за Русију јер слаби нашу лидерску позицију у НАТО и смањује бројност наших трупа у Немачкој. Све су то поклони Путину. У свему том је нешто веома погрешно и то мора да буде разјашњено“.

http://fakti.org/alter-america/pelosi-tramp-ignorise-sve-optuzbe-protiv-rusije-njegovi-putevi-vode-ka-putinu

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар