Видео Одабрано Свијет

Политички противници сад Трампу приписују – Паркинсонову болест

ТВРДЕ ДА ЈЕ У ВЕСТ ПОИНТУ ЧАШУ МОРАО ДА ДРЖИ СА ДВЕ РУКЕ И ДА ЈЕ `БОЛЕСНО` СИШАО СА ТРИБИНЕ
  • Епизоду са чашом објаснио овако: „Провео сам сат на бини. Сат! Под сунцем. Другу руку сам користио да водом не бих полио скупу свилену кравату“
  • А силазак овако: „Проблем је био у томе што сам имао ципеле са кожним ђоном које су добре за ходање по равној подлози, али нису за онакве рампе. Ова у Вест поинту била је без ограде и личила на клизалиште. Рекао сам генералу да не могу сићи а да не паднем на леђа. Предложио је да се држим за њега, али нисам хтео да медијима дам прилику за такве снимке јер не могу дозволити да паднем пред овима што праве лажне вести

НЕ одустају противници Доналда Трампа. Сад му приписују – Паркинсонову болест.

Искористили су наступ председника САД на церемонији посвећеној дипломцима војне академије у Вест Поинту.

Тачније, ухватили су се прво за чињеницу да је Трамп у једном моменту придржао сопствену руку којом је држао чашу воде.

Потом – још више – за то што се „придржавао за војног полицајца који му је био у пратњи док је са трибине силазио рампом под благим нагибом“.

Прву епизоду је објаснио овако:

„Провео сам сат на бини. Сат! Под сунцем. Другу руку сам користио да водом не бих полио скупу свилену кравату. Кад сам се вратио кући – имао сам добар тен“.

За силазак са бине је рекао: „Генерал ми је рекао да можемо да напустимо сцену. Отишао сам … ”- говорећи то, Трумп је отишао до ивице позорнице и показао ђонове ципеле.

„Проблем је био у томе што сам имао ципеле са кожним ђоном које су добре за ходање по равној подлози, али нису за онакве рампе. Ова у Вест поинту била је без ограде и личила на клизалиште“.

У наставку је открио: „Рекао сам генералу да не могу сићи тамо а да не паднем на леђа. Генерал ми је предложио да се држим њега, али нисам хтео да медијима дам прилику за такве снимке. Зато сам генералу рекао: `Припремите се јер вас могу брзо ухватити (за руку) јер не могу дозволити да паднем пред овима што праве лажне вести“.

Трамп је – што је изазвало смех – прво показао окупљеним новинарима и сниматељима ђонове својих ципела, а потом је продемонстрирао своје спуштање са бине у Вест Поинту.

„Произвођачима лажних вести“ је посебн замерио што нису показали како је ебнергично и брзо почео да хода чим се спустио низ рампу. када више није било опасности да ће се оклизнути…

Председник САД је открио да је од супруге меланије чуо да је „тренд број један“, а да је – када јој је поставио питање `Због доброг говора у Вест Поинту’` – од ње чуо: `Не, твој говор и не спомињу, већ тврде можда имаш Паркинсонову болест`.

Свој наступ у Вест Поинту назвао је „добрим или одличним“ и додао:

„Медије мој говор, упркос томе, није интересовао. То је тако непоштено. Ти који то раде су међу најомраженијим људима на Земљи. Лоши људи!“

У јуну је објављено да је Трамп био подвргнут годишњем рутинском медицинском прегледу и да је „још здрав“.

http://fakti.org/alter-america/politicki-protivnici-sad-trampu-pripisuju-parkinsonovu-bolest

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар