Свијет

Путин: Заједнички циљ западних земаља је – комадање Русије

„ЗАПАД БИ ДА ОД ЈЕДИНСТВЕНОГ РУСКОГ НАРОДА СТВОРИ МОСКОВИТЕ, УРАЛЦЕ И ЈОШ НЕКЕ“
  • „То постоји у њиховим плановима. На папиру. Ми смо се трудили да о томе не говоримо док смо са њима градили односе. Да се Москва није супротстављала политици западних земаља, судбина народа Русије могла је да буде кардинално друкчија, нарочито судбина руског народа. Чак не знам да ли ће етнос какав је руски народ моћи да се сачува у свом данашњем виду“

ЗАПАД има један циљ – да даље израстура бивши СССР и Руску Федерацију, па да их наводно такве приме у такозвану породицу цивилизованих народа, изјавио је Владимир Путин.

„Они имају један једини циљ – да до краја растуре бивши Совјетски Савез и нарочито његов главни дио – Руску Федерацију. А онда ће, кад подјеле Русију на мале дијелове и ставе их под своју контролу да би нас тлачили, можда да и нас приме у такозвану породицу цивилизованих народа. Али, сваки дио посебно“ – додатно је нагласио руски лидер у емисији ТВ канала Россия 1 „Москва. Кремљ. Путин“.

Указао је да постоје документи који потврђују постојање планова Запада да подјели Русију.

„То постоји у њиховим плановима. На папиру. Ми смо се трудили да о томе не говоримо док смо са њима градили односе. А све то реално постоји у њиховим плановима. На папиру“.

Поново нагласивши да је заједнички циљ земаља Запада да раскомадају Русију на више дијелова и да их потом ставе под своју контролу, упозорио је:

„Да се Москва није супротстављала политици западних земаља, судбина народа Русије могла је да буде кардинално друкчија, нарочито судбина руског народа. Чак не знам да ли ће етнос какав је руски народ моћи да се сачува у свом данашњем виду. Запад би да умјесто јединственог руског народа створи Московите, Уралце и још неке“.

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар