Одабрано Свијет

Соловјев: Нема помирења са Европом – она за рат већ криви Хитлера и Стаљина, ускоро ће – само Стаљина

„ЧУДЕ МЕ ПОЗИВИ НА ПОМИРЕЊЕ. СА КИМЕ И ПОВОДОМ ЧЕГА ДА СЕ МИРИМО?“
  • Нису се покајали, а чим је то постало могуће, чим су престали да се плаше совјетског војника, почели су да прекрајају историју, обељујући себе и оцрњујући нас. Не, они не желе помирење, већ искривљавање историје, са намером да објаве да се Хитлер морао бранити од „црвене куге“
  • Европа нема и никада неће имати никакво морално право да прописује и диктира Русији. Никада нећемо заборавити шта су ти „цивилизовани народи“ радили на нашој земљи. Породично памћење то неће дозволити. Крв палих. Велики подвиг нашег народа

Аутор: Владимир СОЛОВЈЕВ

„ЧУДЕ ме сви ови разговори о потреби помирења.

Са киме и зашто би се требало да се помиримо?

Са припадницима нацистичких казнених експедиција, са надгледницима концентрационих логора, са освајачима и силоватељима, са убицама који су дошли у нашу земљу да нас униште?

Да нас убију, уверени да је то њихова историјска мисија.

Ширење на Исток. Заузимање „животно важних земаља о којима је њихов фирер отворено говорио средине од средине 1920-их.

Дакле: о каквом се помирењу уопште може разговарати?

Нису се покајали, али чим је то постало могуће, чим су престали да се плаше совјетског војника, почели су да прекрајају историју, обељујући себе и оцрњујући нас.

Не, они не желе помирење, већ искривљавање историје.

Сада им за отпочињање рата више није крив само Хитлер, већ и Стаљин!

 

„Грађани Русије,не брините, ово је ради ваше безбедности!”

Ускоро ће бити крив само Стаљин!

А Хитлере ће опрати, уз образложење да је био принуђен да се брани од „црвене куге“.

Жртве ће притом бити заборављене, а   џелати ће себе прогласити жртвама, јер Европа већ себе сматра жртвом Хитлера и Стаљина.

Већ заборављају на сопствену кривицу и на то како су радосно дочекивали фирера и како су се радо обрачунавали са европским Јеврејима и међу собом делили њихову имовину, како су користили ропски рад наших грађана довезених (у Немачку) са наших окупираних територија.

Како су се иживљавали над њима, како су пуштали псе на њих и морили их глађу, а сада са невиним њушкама имају дрскости да разговарају о „страхотама совјетске окупације“.

Европа нема и никада неће имати никакво морално право да прописује и диктира Русији.

Никада нећемо заборавити шта су ти „цивилизовани народи“ радили на нашој земљи. Породично памћење то неће дозволити. Крв палих. Велики подвиг нашег народа.

Све у свему, нема и никада неће бити помирења јер у Европи нема искреног покајања – кајања за страшне злочине почињене против наше Отаџбине.

http://fakti.org/media-menju/solovjev-nema-pomirenja-sa-evropom-ona-za-rat-vec-krivi-hitlera-i-staljina-uskoro-ce-samo-staljina

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар