Одабрано Свијет

Стоилковић Србима у Српској: Подржите Додика и Цвијановић – гаранте одбране Републике Српске

«ЗА НАС СРБЕ – КАД СМО ЈЕДИНСТВЕНИ – НЕМА НЕДОСТИЖНИХ ЦИЉЕВА»
  • Садашње време захтева пуну мобилизацију српског народа не само када су у питању политички противници из суседних табора, него и против подметачина и зла које долази из нашег народа. Свакојаких мешетара, спаситеља и издајника који на сваки начин покушавају да отупе или онемогуће политичку борбу нашег народа и опстанак Републике Српске. Има тога и код нас превише, нагледали смо се свашта!
  • «Драга браћо и сестре, 2. октобра се поново мора бранити Република Српска. Овај пут гласањем, зато чувајте Републику Српску од њених непријатеља и наших непријатеља, а када затреба чувајте је и од себе»

ПРЕД изборима су наша браћа у Републици Српској.

Као и увек, солидаран/ни са нашим народом, користим прилику да у своје и у име ДПСМ пожелим успех Милораду Додику и Жељки Цвијановић на предстојећим општим изборима. Окупљање око претставника СНСД и Уједињене Српске јесте предуслов да наша и ваша демократска и политичка борба буде успешна.

Та борба свакако препуна изазова, захтева пуну мобилизацију српског народа не само када су у питању политички противници из суседних табора, него и против подметачина и зла које долази из нашег народа. Свакојаких мешетара, спаситеља и издајника који на сваки начин покушавају да отупе или онемогуће политичку борбу нашег народа и опстанак Републике Српске.

Има тога и код нас превише, нагледали смо се свашта!

Драга браћо, Срби Македоније, а и свеколики српски народ, у вама препознају часне и честите људе, борце за националну ствар и зато сам скоро сигуран да ћете на изборима 2. октобра потврдити политичку вољу српског народа која је извор наше и ваше борбе за опстанак не само Републике Српске него и целокупног српског народа.

Драга браћо и сестре, у оквиру наших могућности – заједно са вама смо учествовали у скоро свим биткама нашег народа за Републику Српску. Од оних ратних, до данашњих мирнодопских.

Када је било потребно, Срби Македоније нису жалили своје животе и братољубиво смо их уткали у темеље Републике Српске.

Ми смо и данас ту да волимо Републику Српску и да се међусобно помажемо и сарађујемо, а ви – да је чувате и градите као модерну, демократску, политички и економски стабилну и одрживу Републику која је једино и право место за живот генерација Срба које долазе.

Због тога, и много чега другог, позивамо вас да 2. октобра изађете на изборе и подржите Милорада Додика за председника Републике Српске, а Жељку Цвијановић за члана Председништва БиХ.

Као гаранте политике одбране субјективитета Републике Српске и виталних интереса српског народа.

Наше мисли и подршка су уз кандидате СНСД и Уједињене Српске са којима смо и до сада имали изузетну сарадњу и које су носиоци свеукупног српског просперитета на вашим просторима, али и мост који нас чврсто повезује са Србијом и Србима у региону.

Историја је показала да смо ми Срби, кад постигнемо јединство, непобедиви и да у том случају за нас нема недостижних циљева.

Драга браћо и сестре, 2. октобра се поново мора бранити Република Српска.

Овај пут гласањем, зато чувајте Републику Српску од њених непријатеља и наших непријатеља, а када затреба чувајте је и од себе.

Ваш брат Иван Стоилковић, председник Демократске партије Срба у Северној Македонији

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар