Одабрано Свијет

Стоун: САД могу извести нуклеарну провокацију у Донбасу и за њу окривити Русију

„А И ЦЕО СВЕТ ЋЕ – ПОПУТ ПАВЛОВЉЕВОГ ДРЕСИРАНОГ ПСА – ТО ПРИПИСАТИ МОСКВИ“
  • Амерички оскаровац не крије: „Питам се да ли САД стварају услове за нуклеарну експлозију велике снаге а непознатог порекла – негде у Донбасу – од које би погинуле хиљаде Украјинаца?“

СЛАВНИ амерички режисер – оскаровац Оливер Стоун – сматра да при развоју ситуације у Украјини и поводом ње по најгорем сценарију, руководство Сједињених Држава може да организује нуклеарну провокацију у Донбасу како би за њу окривило Русију.

„Питам се да ли САД стварају услове за нуклеарну експлозију велике снаге а непознатог порекла – негде у Донбасу – од које би погинуле хиљаде Украјинаца? Наравно, ако се ово, не дај Боже, деси, цео свет ће, попут Павловљевог дресираног пса, за то окривити Русију. Та кривица је већ унапред утврђена, без обзира ко притисне дугме“.

Стоун је наведеном додао да су западни медији, по налогу америчких и европских политичара, од 2014. године намерно затварали очи и нису извештавали о ратним злочинима над цивилима у Украјини, проглашавајући Русију за агресора и кривца у свакој фази украјинске кризе.

По његовом мишљењу, сврха информационог рата који Запад „вешто и грубом силом“ води против Москве је да наведе светску заједницу да поверује да „Русија у сваком случају може бити крива, ма колико то апсурдно звучало“.

http://fakti.org/alter-america/stoun-sad-mogu-izvesti-nuklearnu-provokaciju-u-donbasu-i-za-nju-okriviti-rusiju

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар