Одабрано Свијет

The Times: Британски суперспецијалци почињу тајну мисију против Русије и Кине

У ЊЕНОМ САСТАВУ БИЋЕ И „ПОСЕБНА ВАЗДУШНА И ПОДМОРНИЧКА СЛУЖБА“
  • Биће Под командом генерала Марка Тотена а задатак ће јој бити и најопасније операције према другим земљама
  • Сарађиваће са британском шпијунажом MI6, са примарном на „најкомплексније задатке против Русије и Кине“

УПРАВО формирана британска специјална јединица започиње тајну мисију против Русије и Кине – објавио је The Times који се позвао на бригадног генерала Марка Тотена.

Он је открио да ће у тој мисији у важној улози бити „посебна ваздушна и подморничка служба“ чији задатак ће, генерално, бити извођење најопаснијих операција према другим земљама.

Тотен је такође испричао да ће лично предводити специјалце међу британским маринцима који ће се „борити против тероризма и супротстављати  најамницима по свету“.

The Times наводи да ће под Тотеновом командом бити 4.000 војника.

Марк Тотен

Сам Тотен признаје да ће он и његови потчињени бити примарно усредсређени на „најкомплексније задатке против Русије и Кине“ и да ће им за то бити  потребна «знања и искуства истинских специјалиста».

Према његовим речима, његова јединица тесно ће сарађивати британском обавештајном службом MI6 и држаће под сталном присмотром главне војне и шпијунске структуре Русије и Кине.

Тотенови специјалци чак ће обучавати припаднике британске морнарице, који се нађу у Јужном Кинеском мору, „за заштиту од Кине“.

http://fakti.org/quo-vadis-orbi/the-times-britanski-superspecijalci-pocinju-tajnu-misiju-protiv-rusije-i-kine

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар