Одабрано Свијет

Трамп: Бајден уништава Америку, његова руковања са празнином воде нас у пакао

НАСТУПИО НА МИТИНГУ СВОЈИХ ПРИСТАЛИЦА У ДЕЛАВЕРУ – У ОХАЈУ
  • „Имамо председника који апсолутно не разуме шта се дешава. Рукује се са ваздухом, хода изгубљено
  • Навео да је у време његове владавине галон бензина коштао 1,9 долара, а сада се продаје „по пет-шест-седам-осам долара”. Како у којој америчкој држави

БАЈДЕНОВА администрација, која је дошла на власт преко покрадених избора, уништава Америку, оценио је Доналд Трамп.

„Чињеница је да су избори били лажни, покрадени. А сада се наша земља уништава. Наша земља иде у пакао. Никада није било ничег сличног„, рекао је бивши председник САД на митинг својих присталица у Делаверу, у држави Охајо.

Узрок свему лошем што се дешава је, према Трампу, јесте – актуелни амерички лидер:

Нажалост, имамо председника који апсолутно не разуме шта се дешава. Рукује се са ваздухом, хода изгубљено“, рекао је Трамп, мислећи на две недавне епизоде ​​када је Бајден, пружао руку за руковање са празнином. Јер, око њега никог није било.

У томе нема ничег доброг. Он се повинује наредбама Ускршњег зеца“, рекао је поводом епизоде када је Бајдена од новинара спасавала сарадница прес-службе Беле куће у костиму ускршњег зеца.

Трамп је навео да је у време његове владавине галон бензина коштао 1,9 долара, а сада се продаје „по пет-шест-седам-осам долара”. Како у којој америчкој држави.

Под прошлом администрацијом није било инфлације, а сада обара рекорде. Порези су смањени више него под било којим председником у историји САД“, нагласио је Трамп.

http://fakti.org/alter-america/tramp-bajden-unistava-ameriku-njegova-rukovanja-sa-prazninom-vode-nas-u-pakao

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар