Свијет

Трампов кандидат за амбасадора у Берлину: САД су на Косову успоставиле власт муслиманске нарко-мафије

ПУКОВНИК ДАГЛАС МЕКГРЕГОР: ЈУЖНИ И ИСТОЧНИ УКРАЈИНЦИ – У ПОТПУНОСТИ СУ РУСИ
  • Рекао: „На Косову смо интервенисали против Срба, православних хришћана, а довели на власт суштински муслиманску наркомафију и назвали то великим успјехом демократије“
  • Посебно нагласио: Сунитски муслимани никада неће бити пријатељи САД. Ти људи никада нису били наши пријатељи. Они никада неће бити наши пријатељи. Они су неизљечиво непријатељски настројени
  • Упозорио: Муслимански мигранти долазе у Европу с циљем да је на крају претворе у исламску државу

КАНДИДАТ за новог америчког амбасадора у Њемачкој, Даглас Мекгрегор, критиковао је војну интервенцију администрације предсједника САД Била Клинтона против СРЈ 1999. године, оцијенивши да је њен резултат „долазак муслиманске наркомафије на власт на Косову“.

У прошлогодишњем радио интервјуу, Мекгрегор је америчку интервенцију против СРЈ 1999. године оцијенио као покушај САД да „суштински његују пријатељство и разумијевање са муслиманским свијетом“ пренио је бриселски портал „Politico“ са америчке ТВ CNN.

„И тако смо на Косову интервенисали против Срба, православних хришћана, довели на власт суштински муслиманску наркомафију и назвали то великим успехом за демократију“, рекао је Мекгрегор који је пензионисани пуковник.

Он је додао да сунитски муслимани никада неће бити пријатељи“ САД.

Ти људи никада нису били наши пријатељи. Они никада неће бити наши пријатељи. Они су неизљечиво непријатељски настројени. Говорим о сунитским муслиманима, рекао је Мекрегор.

Мекгрегор је био одговоран за стратешко планирање које је довело до бомбардовања Југославије 1999. године, а касније је унапређен у супервизора планирања операција на стратешком нивоу, што је остао до краја НАТО интервенције.

Уз себе је имао 240 официра из земаља НАТО.

На руској државној телевизији РТ Мекрегор је 2014. године рекао да су источни и јужни Украјинци у потпуности Руси.

Навео је и да је контроверзни референдум о припајању украјинског полуострва Крим Русији, који су САД и ЕУ осудили као нелегалан, требало да буде одржан.

Мекрегор, чест гост на телевизији Фокс њуз, рекао је и да муслимански мигранти долазе у Европу с циљем да на крају претворе Европу у исламску државу.

Он је критиковао Њемачку што је милионима нежељених муслиманских уљеза дала одређене погодности умјесто да повећа издвајања за своје оружане снаге.

За позицију амбасадора у Њемачкој Мекрегора је предложио предсједник САД Доналд Трамп. Његово именовање треба да потврди Сенат Конгреса САД.

Ако буде изабран, у Берлину ће наслиједити специјалног изасланика предсједника САД за преговоре Србије и Косова Ричарда Гренела.

(Бета)

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар