Вијести

Ћулум: Станивуковић имао камен у џепу, а једна дјевојка у торби – као двије шаке

У ЧЕЛИНЦУ ДВА ПРИВРЕМЕНА ПРИВОЂЕЊА ЗБОГ ДОБАЦИВАЊА И ПРОВОЦИРАЊА ПРЕДСЈЕДНИКА РС

ДИРЕКТОР Полиције Републике Српске Дарко Ћулум изјавио је да су два лица лишена слободе у Челинцу, након што су добацивала и провоцирала предсједника Републике Српске Милорада Додика током полагања камена темељца за изградњу моста на Врбањи, а код једног од приведених пронађен је камен у торби.

Ћулум каже да су ухапшена лица, предвођена одборником ПДП-а у Скупштини града Бањалука Драшком Станивуковићем, дошла на полагање камена темељца за изградњу моста на Врбањи у Челинцу, те добацивала и провоцирала предсједника Српске током његовог говора.

„Након тога два лица су лишена слободе. У току је узимање изјаве од њих и након тога утврђивање елемената прекршајне одговорности“, рекао је Ћулум.

Он је истакао да је код једне дјевојке пронађен камен у торби величине двије шаке, док је код Станивуковића у џепу, такође, пронађен камен.

Ћулум каже да ће након узимања изјава ова лица бити пуштена на слободу.

У Челинцу је током постављања камена темељца за нови мост на ријеци Врбањи, неколико лица окупљених око одборника ПДП у Скупштини града Бањалука Драшка Станивуковића кренуло са камењем у руци према предсједнику и премијерки Српске, након чега је реаговало обезбјеђење.

(Срна)

 

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар