Vijesti Predsjednik RS

Cvijanović: MUP je garancija da će Republika Srpska uživati stabilnost koju zaslužuje

DAN FORMIRANJA POLICIJE JE JEDAN OD NAJVAŽNIJIH DATUMA KOJE RS OBILJEŽAVA

PREDSJEDNIK Republike Srpske Željka Cvijanović je u čestitki povodom Dana policije Srpske istakla da Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) predstavlja garanciju građanima Republike da će živjeti mirnije i bezbjednije, a da će Republika Srpska uživati stabilnost koju zaslužuje.

Cvijanovićeva je uputila čestitku ministru unutrašnjih poslova Republike Srpske Draganu Lukaču, direktoru Policije Srpske Darku Ćulumu i svim pripadnicima republičkog Ministarstva unutrašnjih poslova.

U čestiki, koju je uputila u svoje i u ime građana Srpske, Cvijanovićeva je navela da je dan kada je formirana Policija Republike Srpske jedan od najvažnijih datuma koji se obilježava u Srpskoj.

Cvijanovićeva je istakla da je uloga policijskih službenika izuzetno značajna u ovom teškom vremenu za Republiku Srpsku koja se, kao i cijeli svijet, suočava se velikim izazovima pandemije virusa korona.

„S ciljem kontrole i suzbijanja širenja ove pošasti, sprečavanju narušavanja javnog reda i mira i sprovođenja ustanovljenih mjera i aktivnosti, pripadnici policije stavili su sve svoje kapacitete u funkciju kako bi organizovali funkcionisanje života u vanrednim okolnostima i očuvali zdravlje i živote naših građana“, navela je predsjednik Republike Srpske.

 

Dodaj komentar

Klikni ovde da postaviš komentar