Вијести Федерација/БиХ

Цвијановић: Полиција Српске је међу најбољими полицијским агенцијама у региону

ЧЕСТИТКА СА ПОРУКОМ: НАСТАВИТЕ СА ЗАВИДНИМ РЕЗУЛТАТИМА – ПРЕДАНО И ЧАСНО СЛУЖИТЕ СВОМ НАРОДУ

СРПСКИ члан и предсједавајућа Предсједништва БиХ Жељка Цвијановић честитала је 4. април – Дан полиције министру унутрашњих послова Републике Српске Синиши Карану, директору Полиције Синиши Кострешевићу и свим припадницима Министарства унутрашњих послова Републике Српске.

– Поводом Дана полиције Републике Српске упућујем вам искрене честитке са жељом да наставите да остварујете завидне резултате и предано и часно служите свом народу. С поносом истичем да се Полиција Републике Српске, као извршна институција, оперативни и истражни орган Министарства унутрашњих послова, сврстала у ред најбољих и најорганизованијих полицијских агенција у региону – истакла је Цвијановићева.

Она је нагласила да само стручно оспособљене и опремљене полицијске структуре могу да одговоре изазовима модерног друштва, очувању и заштити безбједности грађана, њихове имовине и уставног поретка Републике Српске.

– У том смислу, настављамо улагање у оспособљавање, опремање, кадровско јачање, као и унапређење материјалног положаја припадника полицијских структура, како би своје часну и захтјевну професију обављали још ефикасније – нагласила је Цвијановићева.

Она је изразила и дубоко поштовање и захвалност припадницима полиције, учесницима Одбрамбено-отаџбинског рата, а посебно онима који су дали своје животе или дијелове тијела за одбрану Републике Српске.

 

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар