Вијести Предсједник РС

Додик: Чим се појавим, моје политичке противнике хвата страх, мени не треба пушка

ОДГОВОРИО НА ОПТУЖБЕ ДА НАОРУЖАВА ПОЛИЦИЈУ ДА БИ ЗАСТРАШИВАО ПОЛИТИЧКЕ ПРОТИВНИКЕ

ПРЕДСЈЕДНИК Републике Српске Милорад Додик демантовао је наводе да набавка нових пушака за полицију РС служи за застрашивање политичких противника, и истакао да је драма која је настала око ове приче потпуно непотребна јер је полицији потребна нова опрема.

Додик је у мјесту Доњи Будачки, на шаљив начин, кратко одговорио на молбу новинара РТЛ да прокоментарише ријечи појединих политичара из БиХ да је набавка новог оружја начин да се застраше политички противници.

„Ја кад се појавим, ја сам довољан за страх политичких противника, не треба мени пушка“, рекао је кратко предсједник Додик.

Он је додао да је опрема коју полиција Српске тренутно посједује застарјела, те да због тога нема потребе да се ствара таква драма.

„Па нисмо имали скоро никакво оружје, па и ви сте набавили нове па никоме ништа. С обзиром на пријетње у региону и БиХ нама је то потребно!“, поручио је Додик.

Коментаришући посјету предсједника Србије Александра Вучића Хрватској, Додик је рекао да би послије сусрета са предсједником Хрватске Колиндом Грабар-Китаровић ствари у региону могле да крену на боље.

 

 

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар