Вијести Федерација/БиХ

Додик: Морамо сачувати постојећа радна мјеста и отварати нова

„ВЛАСТ СРПСКЕ ЈЕ ПОКАЗАЛА ДА ЈЕ СПОСОБНА ДА ПОМОГНЕ И У ТЕШКИМ ВРЕМЕНИМА“

ПРЕДСЈЕДАВАЈУЋИ Предсједништва БиХ Милорад Додик честитао је свим грађанима, радницима и синдикатима 1. мај – Међународни празник рада, истакавши да све институције треба да буду максимално посвећене заштити радничких права и унапређењу положаја свих радника.

Сви заједно морамо да радимо у интересу радника и њихових права. Смањење незапослености, отварање предузећа и нових радних мјеста, спречавање одласка младих морају да буду основни задаци свих институција“, истакао је Додик у честитки.

Он је истакао да је поносан због чињенице да је Република Српска успјела да заштити раднике и њихова права, те обезбиједи скоро повећање плата и у овим тешким и изазовним временима када се цијели свијет суочава с пандемијом и њеним посљедица по економију, саопштено је из Кабинета српског члана и предсједавајућег Предсједништва БиХ.

Наш задатак и у предстојећем периоду биће да сачувамо постојећа радна мјеста и отварамо нова, да запошљавамо младе људе, стручњаке. Не смијемо стати у борби против пандемије и посљедица које она носи, већ морамо наставити даље јединствени и јаки“, нагласио је Додик.

Он је навео да је власт у Републици Српској показала да је способна да помогне и у овим тешким временима, а тако ће бити и даље.

Желим свима срећан Први мај, професионални успјех и личну срећу, и да предстојеће празнике прославите у кругу најближих да би сачували своје и здравље својих најближих“, нагласио је Додик.

(Срна)

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар