Вијести Странке

Додик: На политичкој сцени Републике Српске долази до смјене генерација

ОДРЖАО ПРЕДАВАЊЕ ПОЛАЗНИЦИМА ШКОЛЕ СНСД ЗА НОВЕ ЛИДЕРЕ У ЛАКТАШИМА

МИЛОРАД Додик, предсједник СНСД, рекао је да на политичкој сцени Републике Српске долази до смјене генерација и да само они који раде организовано са младима могу да рачунају на своју будућност, што СНСД управо и чини.

Додик, који је одржао предавање на тему лидерства полазницима четврте Школе нових лидера СНСД-а, задовољан је интересовањем и знањем младих полазника, преноси РТРС.

Нисам задовољан својом интерпретацијом јер она може да буде боља и има људи који много више знају о томе, али сам импресиониран питањима. То ме увјерава да млади полазници Школе имају жељу и да хоће да уче“, истакао је он.

Додик је рекао да је младе полазнике замолио да не одустају од бављења политиком.

Ја сам желио да им пренесем управо то, да их замолим да не одустају од бављења политиком, јер ако они одустану онда ће то сигурно неко други урадити и то можда лошији до њих – рекао је он и додао да је оваква врста едукације младих чланова странке веома важна, те да би могла да се подигне на још виши ниво“, каже Додик.

Предсједник Младих социјалдемократа Денис Шулић рекао је да су полазници школе из претходне три генерације остварили значајне успјехе на политичкој сцени.

У Лакташима се данас завршава први модул четврте генерације Школе нових лидера СНСД-а, који је почео 22. априла.

Предавачи на овом модулу били су предсједник СНСД-а Милорад Додик, потпредсједница Жељка Цвијановић, предсједник Политичког савјета Славко Митровић, предсједник Младих социјалдемократа Денис Шулић и други страначки функционери.

(Срна)

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар