Вијести Странке

Градска организација СДС у Бијељини јача за 150 нових чланова

ГОВЕДАРИЦА: НЕЋУ СЕ ПРОМИЈЕНИТИ, АЛИ ЋУ СА МЛАДИМА МНОГЕ СТВАРИ У СРПСКОЈ МИЈЕЊАТИ
  • Мићо МИЋИЋ: „Ови млади људи су ту јер желе да наставе оно што је започето давних 90-тих година прошлог вијека, од оснивања СДС-а, странке која чува националне и виталне интересе српског народа“

ГРАДСКИ одбор СДС-а у Бијељини богатији је за 150 нових чланова. Пријему нових чланова присуствовали су предсједник странке Вукота Говедарица и бројни високи функционери СДС-а.

Говедарица је изразио увјерење да ће заједно са младима из СДС-а, који имају снаге да донесу промјене у Српској, успјети на предстојећим изборима.

Говедарица види велику снагу у омладини СДС која може да изгради праведније, стабилније и економски јако друштво.

Вечарас видимо политичку организацију која је велика породица, а коју су градиле генерације, како оне од `90-тих па надаље, тако и данашње које имају снаге да донесу промјене у Републици Српској.

Увјерен сам, заједно са свим тим људима који имају вољу да мијењају, не политичке партије, већ да мијењају ружне навике, да ћу са њима да успијем. Промијенити се нећу, али ћу многе ствари у Српској заједно са младим људима да мијењам”, рекао је Говедарица.

„Ови млади људи су ту јер желе да наставе оно што је започето давних 90-тих година прошлог вијека, од оснивања СДС-а, странке која чува националне и виталне интересе српског народа. Могу људи да одлазе и да мијењају странке, али СДС остаје да штити интересе нашег народа”, рекао је потпредсједник СДС-а и предсједник Градског одбора СДС-а Бијељина Мићо Мићић.

Један од нових чланова СДС-а је и Миле Мандић.

„Уз СДС наши планови постају већи и одважнији. Оно што смо до сада урадили је тестамент нашег труда и воље. У будућности ћемо дати још већи допринос развоју Српске”, рекао је Мандић.

„Сигурни смо да овако оснажени, са нашим предсједником, долазимо до сигурне побједе на октобарским изборима, рекао је предсједник Актива младих СДС-а у Бијељини Владимир Љубојевић.

http://www.rtvbn.com/3899893/sds-nova-snaga-za-promjene-u-rs-

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар