Вијести Странке

Грујичић: Очекујем нову побједу – да се посветимо развоју Сребренице

ИЗРАЗИО ЖАЉЕЊЕ ШТО СУ БОШЊАЦИ ПРВО ТРАЖИЛИ ПОНАВЉАЊЕ ПА БОЈКОТ ИЗБОРА

Фото: Patria

ЗАЈЕДНИЧКИ кандидат српских странака за начелника Сребренице Младен Грујичић очекује нову побједу на поновљеним локалним изборима како ова општина не би била талац политике неодговорних политичара који не брину о грађанима.

Он је изразио жаљење што је бошњачка политичка опција тражила поништавања новембарских избора, а потом и бојкот поновљених избора јер су незадовољни резултатом и неком својом математиком.

Грујичић каже да је данас искористио своје бирачко право, што је омогућено свим грађанима како би изабрали своје легалне представнике у општинској власти.

„Вјерујем да су грађани данас изабрали своје представнике и да Сребреница више неће бити талац политике неодговорних политичара који не брину о грађанима и није их брига што је заустављена реализација пројеката, зато што општина и јавне установе трпе. Очекујем да су грађани, без обзира на националност послушали мој позив да изађу на изборе и гласају за кога желе“, рекао је Грујичић новинарима.

Грујичић је рекао да ће, уколико побиједи, приоритети његовог рада бити реализација започетих инфраструктурних пројеката, те капиталних пројеката који се односе на привредни развој и отварање производних погона и радних мјеста.

Он је прецизирао је да је приоритет оживљавање здравствено-рекреационог центра Бања „Губер“, затим асфалтирање локалних путева, наводњавање пољопривредних површина на ширем подручју Скелана, те отварање каменолома за експлоатацију камена дацита и његове прераде.

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар