Вијести Свијет

Иницијатива „Срби за Трампа“ има амбицију да му обезбиједи милион гласова

КАМПАЊУ ПОКРЕНУЛЕ ОЛГА РАВАСИ И ПАМЕЛА КОЛИНС
  • Подржао их и Ден Северсон, командант морнарице и топ ган пилот у пензији, који се кандидује за Конгрес у 19. округу на Флориди који је рекао: САД се суочавају са великим притиском и кретањем демократа према комунизму. Срби у Америци разумију колико деструктиван комунизам може бити

КАМПАЊА „Срби за Трампа“ већ у првој седмици добила је велику подршку, између осталог и прву службену.

Од Дена Северсона, команданта морнарице и „топ ган“ пилота у пензији, који се кандидује за Конгрес у 19. округу на Флориди.

Кампања је почела 3. августа са циљем да „мобилише“ око милион држављана САД српског поријекла да се придруже организованом напору и помогну поновни избор Доналда Трампа за америчког предсједника.

Одговарајући на подршку српско-америчкој заједници, учесници кампање „Срби за Трампа“ одлучили су да Северсона прогласе „почасним Србином“, јавио је Српски радио Чикаго.

Северсон је рекао да се САД суочавају са „великим притиском и кретањем демократа према комунизму“, те додао да Срби у Америци разумију „колико деструктиван комунизам може бити“.

„Дивно је видјети их како се удружују да спријече да радикална љевица успостави нешто тако опасно у нашој земљи“, истакао је Северсон.

Кампању су покренуле Олга Раваси и Памела Колинс с циљем промовисања грађанског и политичког ангажмана српске заједнице у САД.

Оне су навеле да подржавају Трампа јер се нација суочава са егзистенцијалном кризом, те је у вријеме велике нестабилности потребан континуитет снажног вођства предсједника Трампа, повјерење у времену тешких одлука и пријека потреба за законом и редом.

Учесници кампање „Срби за Трампа“ планирају да наставе развој мреже како би формирали снажну базу присталица у свакој кључној савезној држави, што је врло значајно за поновни избор Трампа, пренио је „Спутњик“.

(Срна)

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар