Вијести

Изазивачи обојене револуције у Републици Српској немају намеру да одустану

ПРИПАДНИЦИ ГРУПЕ „ПРАВДА ЗА ДАВИДА“ ПРОШЛИ ЦЕНТРОМ БАЊАЛУКЕ БЕЗ ИНЦИДЕНАТА
  • Давор Драгичевић објавио: „Ко направи било какав инцидент неће више бити члан групе. Сутра ћу објавити датум великог скупа“

ИЗАЗИВАЧИ обојене револуције у Републици Српској немају намеру да одустану.

Укључени у покрет Правда за Давида“ прошли су центром Бањалуке, а ново окупљање најавили су за сутра.

На паркингу код Градске управе, Давор Драгичевић, отац страдалог Давида Драгичевића, објавио је да ће сутра објавити „датум великог скупа“.

Драгичевић је дошао на Трг Крајине и обратио се окупљеним присталицама рекавши да свако ко направи било какав инцидент неће више бити члан групе „Правда за Давида”.

Ја ни пре никоме нисам претио, ја сам отац који 276 дана завија, а јуче су привели мене”, рекао је Давор Драгичевић и додао да су убице његовог сина и даље на слободи. Хвала свима што су нас подржали. Ја живота више немам, мени су све узели”.

Он се учесницима протеста обратио и испред Музеја савремене РС и захвалио им се на подршци и замолио их да се мирно разиђу. Замолио бих вас још само да се разиђете мирно и достојанствено. Идите кућама, својим породицама. Љуби вас све Давор“.

Претхопдно су обишли место где је пронађен његов син вратили ка Тргу Крајине, где је био распоређен и велики број полицајаца који нису дозвољавали пролаз на трг.

Драгичевић је позвао окупљене да не насрћу на полицију, да буду мирни и да не иду на кордон, након чега су учесници протеста поново кренули Јеврејском улицом, а мањи део Улицом Веселина Маслеше , тзв. Господском улицом.

http://fakti.org/srpska/izazivaci-obojene-revolucije-u-republici-srpskoj-nemaju-nameru-da-odustanu

 

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар