Вијести Странке

Мићић: Не напуштам СДС, мој споразум са СНСД није политички већ економски

„ОНИ КОЈИ СУ ПРОТИВ ТОГ СПОРАЗУМА НЕ ВОЛЕ НИ БИЈЕЉИНУ НИ СМЕБЕРИЈУ“
  • Открио да се његов споразум са СНСД тиче 12 пројеката битних за град, попут ауто-пута и гасификације

ГРАДОНАЧЕЛНИК Бијељине Мићо Мићић изјавио је данас да никада неће напустити СДС, те да приједлог споразума са СНСД није политички, већ економски.

Он је поручио да сви који су против тог споразума не воле свој град и Семберију.

„Они не размишљају на начин да је најбитније да смо одговорни према грађанима и да ми у локалној заједници треба да радимо, прије свега, пројекте“, рекао је Мићић новинарима.

Према његовим ријечима, у споразуму са СНСД је 12 пројеката битних за град, попут ауто-пута и гасификације.

„Тема споразума су ти пројекти који у наредном периоду треба да буду урађени и нигдје се не говори о некаквом преласку и политичкој причи, а поготово не о високој политици“, тврди Мићић.

Он каже да има можда милион примједби на функционисање закона и доношење пореске политике, али да није посао локалне заједнице да то ради.

„Остајем при томе да високу политику треба да води врх странке, посланици у Народној скупштини Републике Српске и парламенту БиХ, а да се ми бавимо локалним темама и мој једини мотив у вези са споразумом су били пројекти“, навео је Мићић.

Одговарајући на питање новинара о забрани лидера СДС-а Мирка Шаровића да се сарађује са лидером СНСД-а Милорадом Додиком, Мићић је рекао да ће о тој теми сутра бити ријечи на Предсједништву странке и додао да се чује и са Шаровићем.

„Ту има мало више буке, галаме и приче, мало је то надувано“, оцијенио је Мићић и поновио да није имао намјеру, нити жели да напусти СДС, поготово не да прелази негдје.

„Желим да у овом граду направимо још лијепих ствари, то је мој једини мотив“, закључио је Мићић.

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар