Вијести РС и матица

Обрадовић: Сви који се противе предаји КиМ биће проглашени за издајнике и ратне хушкаче

„ДВЕРИ СУ ПРОТИВ РЕФЕРЕНДУМА ЈЕР БИ БИО И НЕДЕМОКРАТСКИ И НЕУСТАВАН“
  • „Присуствујемо великом спиновању… које ће се на крају завршити најпокваренијим политичким сценариом у којем ће они који потписују независност Косова  бити велике патриоте“

ПРЕДСЈЕДНИК Двери Бошко Обрадовић оцијенио је данас у Чачку да је власт спремна да у наредних неколико мјесеци призна независно Косово, тако што ће потписати правно обавезујући споразум са „лажном државом“ Косово и тиме јој омогућити пријем у Уједнињене нације.

Он је рекао новинарима да медији под контролом власти свакодневно „обрађују“ и припремају јавност да би „тренутак велеиздаје Косова прогласили за нешто што се ради за добро народа, за мир и будућност деце“.

Обрадовић је оцијенио да Запад не притиска Србију да се одрекне Косова, већ притиска предсједника Србије Александра Вучића да испуни обећање које је дао Западу када су га, како је рекао, „његови западни ментори 2012. године довели на власт“.

„Присуствујемо великом спиновању… које ће се на крају завршити најпокваренијим политичким сценариом у којем ће сви они који се буне против потписивања споразума с Косовом, бити проглашени за издајнике и за реметилачки фактор који руши власт и државу и хоће рат, а они који потписују независност Косова, биће велике патриоте“, рекао је Обрадовић.

Обрадовић је осудио нападе медија и политичара на посланика Славишу Ристића за кога је рекао да је „симбол српског отпора стварању независног Косова“.

„Режимска харанга против Ристића води се само зато што је послао писмо предсједнику Русије Владимиру Путину у којем је раскринкао шта овај режим заправо ради, а шта прича у јавности“, рекао је Обрадовић.

Одговарајући на питање новинара, Обрадовић је рекао да су Двери против евентуалног расписивања референдума да би се грађани изјаснили о статусу Косова.

„Ми смо против било каквог референдума у овим недемократским условима, јер у Србији више нема ни медија, ни Скупштине. Србија је у потпуном медијском и политичком мраку под влашћу Вучића и његове пропаганде која траје 24 сата“, рекао је Обрадовић.

Он је оцијенио да би референдум о статусу Косова био противуставан, јер у Уставу јасно пише да је Косово саставни дио Србије.

 

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар