Вијести

„Ryanair“ активирао двије линије из Бањалуке

КРЕНУЛИ ЛЕТОВИ ЗА МЕМИНГЕН И БРИСЕЛ – КАРТЕ ДО КРАЈА ОКТОБРА ПО 25,99 ЕВРА

АВИО-компанија „Ryanair“ поново је послије четири мјесеца паузе због пандемије вируса корона успоставила летове из Бањалуке и то на двије дестинације.

Први лет био је на релацији Меминген-Бањалука-Меминген. Авион ка Мемингену полетио је синоћ и саобраћаће уторком и суботом, саопштено је из Аеродрома Бањалука

Поново је успостављена и линија Брисел-Бањалука која ће саобраћати петком и понедјељком.

Менаџер компаније за комуникације за средњоисточну Европу и Балкан, Олга Павлонка, навела је да је „Ryanair“, како би прославио наставак летова са бањалучког аеродрома, покренуо продају карата са цијенама од 25,99 евра до краја октобра.

Карте се морају резервисати до сриједе, 5. августа, на интернет страници компаније.

Генерални директор бањалучког аеродрома Милан Рачић рекао је да је наставак летова добра вијест за све и додао да аеродром спреман за све путнике.

„Међународни аеродром Бањалука спреман је за саобраћај уз поштовање свих мјера надлежних институција у спречавању ширења вируса корона. Тренутно са нашег аеродрома саобраћа авио-линија Београд-Бањалука-Београд , `Аир Сербиа`, те чартер летови за Анталију агенције `Контики Травел`“, наводи се у саопштењу бањалучког аеродрома.

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар