Вијести Странке

Шаровић: СДС ће у наредне четири године бити носилац развоја Источног Сарајева и Пала

ДАРКО БАБАЉ: ПРЕДСТАВНИЦИ ОПОЗИЦИЈЕ У СРПСКОЈ НИСУ ИЗДАЈНИЦИ

КАНДИДАТИ СДС-а са подручја Сарајевско-романијске регије, који се налазе на изборним листама за предстојеће опште изборе, поручили су са трибине на Палама да та странка и њени коалициони партнери желе да у Републици Српској, али и у БиХ владају мир, стабилност и просперитет.

Кандидат СДС-а за члана Предсједништва БиХ из Републике Српске Мирко Шаровић очекује да СДС у наредне четири године буде носилац развоја Источног Сарајева и Пала.

„Наставићемо да улажемо у даљи развој Олимпијског центра `Јахорина`, али ћемо далеко више рачуна водити о интересима наших суграђана“, поручио је Шаровић на страначкој трибини.

Носилац листе СДС-а за Народну скупштину Републике Српске из Изборне јединице осам Маринко Божовић рекао је да кандидати ове странке „свијетла образа“ излазе пред бираче и изразио наду да ће грађани Српској дати свој глас и Шаровићу и Јелени Тривић, кандидату ПДП-а за предсједника Републике Српске.

Кандидат СДС за Народну скупштину Соња Јовичевић Караџић навела је да грађани Српске треба да живе боље, а да институције Српске не смију да поклекну у борби против корупције и организованог криминала.

Носилац листе СДС-а за Представнички дом Параментарне скупштине БиХ из Изборне јединице три, Дарко Бабаљ, рекао је да представници опозиције у Српској нису издајници и да такве тврдње доживљава као највећу увреду и њему и свим његовим саборцима у борби за отаџбину.

 

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар