Вијести Странке

СНСД: Мектић и СДС вулгарно и приземно напали Шпирића, а ништа нису демантовали

СДС: ШПИРИЋ ЈЕ ИСТРОШЕНИ ПОЛИТИЧАР КОЈИ СВОЈОЈ СТРАНЦИ СЛУЖИ ЗА БЛАЋЕЊА, ЛАЖИ И ПОДВАЛЕ

СНСД је саопштио да најоштрије осуђује СДС и њиховог министра Драгана Мектића који су данас вулгарно и приземно извријеђали потпредсједника СНСД-а Николу Шпирића, притом уопште не негирајући наводе које је Шпирић изнио на конференцији за новинаре.

„Иако знамо да је политички курс СДС-а и њиховог савеза одавно скренуо у провалију без дна ипак нас изненађује овакво вријеђање Шпирића, које прелази границе људског достојанства“, додаје се у саопштењу.

У СНСД-у напомињу да СДС и Мектић ниједног тренутка нису демантовали изјаву Николе Шпирића, нити су се осврнули на поткријепљене чињенице које су изнесене на конференцији за новинаре, него су се, кукавички бјежећи од компромитујућих информација, бјесомучно обрушили на потпредсједника СНСД-а.

„Вјерујемо да је овакво намјерно избјегавање СДС-а да одговори на наводе о криминалним радњама министра Мектића изазвано фијаском њихових интерпелација у Народној скупштини Републике Српске и генерално дубиозом у којој се налази СДС већ дуже вријеме“, додаје се у саопштењу СНСД-а.

СДС је саопштио да потпредсједник СНСД-а Никола Шпирић „зна да је вријеме да он и њему слични оду да би сачували Републику Српску и да би народ у њој почео достојанствено да живи“.

СДС је саопштио да је Шпирић данашњом конференцијом за новинаре показао да као „истрошени политичар још једино својој партији служи за најпримитивније блаћење политичких неистомишљеника, сијањем лажи и подвала“.

Потпредсједник СНСД-а Никола Шпирић рекао је данас у Бањалуци да министар безбједности БиХ Драган Мектић предводи групу која дуже вријеме води хибридни рат против Републике Српске, која због тога трпи штетне посљедице.

(Срна)

 

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар