Вијести Странке

СНСД: Поздрављамо опредјељење Српске и Србије да и даље заједнички раде

„ТРЕБА РАЗГОВАРАТИ О СВЕМУ ШТО ПОБОЉШАВА ПОЗИЦИЈЕ СРПСКЕ И СРПСКОГ НАРОДА У ЦЈЕЛИНИ“

ДОБРИ односи Републике Српске и Србије су међу најважнијим приоритетима политике СНСД-а и претходних година достигли су највиши ниво кроз политичко разумијевање, планске активности на реализацији заједничких пројеката од стратешког значаја, посебно у области саобраћајне инфраструктуре и енергетике, саопштено је из СНСД-а.

СНСД поздравља подршку и допринос Србије развоју локалних заједница у Републици Српској кроз различите пројекте, чиме је дала немјерљив допринос свеукупном развоју Републике Српске и настојањима институција на прављењу бољих услова за живот грађана.

Ова странка поздравља опредјељење Српске и Србије да и даље заједнички раде на унапређењу међусобних односа, у функцији чега су и данашњи разговори српског члана Предсједништва БиХ Милорада Додика и предсједника Србије Александра Вучића.

СНСД сматра да о сваком конструктивном приједлогу, важном за побољшање позиције Републике Српске и српског народа у цјелини, треба разговарати.

„Сигурно је да ће додатном оснаживању наших свеукупних односа допринијети и данас договорени Велики сабор Србије и Српске, као и заједничка сједница двије владе“, наводи се у саопштењу СНСД-а.

(Срна)

Тагови

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар