Вијести Странке

Тривић: Посебна пажња пољопривреди и борачкој популацији

БОРЕНОВИЋ: У НАРЕДНИХ 20 ДАНА ЋУ ОБИЋИ ЦИЈЕЛУ СРПСКУ

ЈEЛЕНА Тривић, кандидат ПДП-а за предсједника Републике Српске рекла је у Доњим Карајзовцима код Градишке да ће уколико побиједи на предстојећим изборима посебну пажњу посветити пољопривреди.

„Мене је ово село отхранило, као што нас је село све отхранило, посебно у ратним годинама и посебну пажњу ћемо посветити пољопривреди. Као Република Српска – у тој области имамо компаративне предности“, рекла је синоћ Тривићева.

Она је истакла да ће „посебно водити пажњу о борачкој популацији“ и обећала повећање борачких примања у износу од 20 одсто, саопштено је из ПДП-а.

Носилац листе за Изборну јединицу један за парламент БиХ Бранислав Бореновић рекао је да ће у наредних двадесет и нешто дана проћи кроз цијелу Републику Српску и потврдити народу да је циљ обновљена, јака и богата Република Српска у којој се опстаје, остаје и живи од свог рада.

Носилац листе ПДП-а за Изборну јединицу два за Народну скупштину Републике Српске Радислав Дончић рекао је да се мора вратити достојанство борцима, ратним-војним инвалидима, радницима, социјално угроженим категоријама.

(Срна)

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар