Вијести

У Бањалуци 53 приведених због злоупотребе наркотичких средстава

ОДУЗЕТО ИМ 95 ГРАМА КОКАИНА, 155 ТАБЛЕТА ЕКСТАЗИЈА, 145 ГРАМА МАРИХУАНЕ...

ПРИПАДНИЦИ Полицијске управе Бањалука су у времену од 8. до 11. августа, током планираних и појачаних активности за вријеме јавног скупа у Бањалуци, одузели већу количину дроге и ухапсили више особа.

Наиме, током претходног викенда су ухапшене 53 особе, због довођења у везу са извршењем кривичних дјела и прекршаја из области злоупотребе наркотичких средстава.

Том приликом укупно је одузето око 95 грама бијеле прашкасте материје која асоцира на опојну дрогу ‘Кокаин’, 24 грама бијеле прашкасте материје која асоцира на опојну дрогу ‘Спид’, око 155 таблета, које својим изгледом асоцирају на опојну дрогу ‘Екстази’, око 145 грама зелене биљне материје, која својим изгледом асоцира на опојну дрогу ‘Марихуану’ и одређену количину таблета ‘Диазепам’ и ‘Лепонекс'“, саопштено је из Полицијске управе Бањалука.

Ухапшена лица биће процесуирана у складу са законским прописима, а у вези са почињеним прекршајима, односно кривичним дјелима. О свим активностима обавјештени су и дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука, као и дежурни судија за прекршаје Основног суда Бањалука.

 

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар