Вијести

У Бањалуци ухапшени главни полицијски инспектор и цетињанин-шкаљарац Божовић

ИНСПЕКТОР МЛАДЕН МИЛОВАНОВИЋ „ПОМАГАО ПОЧИНИОЦУ КРИВИЧНОГ ДЈЕЛА“
  • Истовремено ухапшени и Предраг Ватреш, самостални инспектор у Управи за организовани криминал РС, као и инспекторка Горана Речевић, која је својевремено привођена када је ухапшено неколико полицијских инспектора, који су касније оптужени за трговину дрогом

ПРИПАДНИЦИ Управе за организовани и тешки криминалитет Републике Српске и Жандармерија РС ухапсили су у Бањалуци главног полицијског инспектора Младена Миловановића, још двоје полицајаца и Милоша Божовића из Цетиња.

Из МУП РС су саопштили и да је Божовић ухапшен на основу међународне Интерполове потернице, а у Црној Гори терети се за убиство и по наводима медија припадник је шкаљарског криминалног клана.

Миловановић, који је главни инспектор Управе криминалистичке полиције РС, ухапшен је због сумње да је као полицијски службеник МУП-а РС помагао починиоцу кривичног дјела.

Полиција је претресла стан који је у Бањалуци користио Божовић и у њему су пронађени пиштољ „глок“, муниција и три панцира.

„О хапшењу Божовића обавијештен је дежурни судија Суда БиХ, а хапшење Миловановића је обављено под надзором Окружног јавног тушилаштва Бањалука“, наведено је МУП РС.

Хапшење Божовића и Миловановића десило се синоћ у једном ноћном клубу у Бањалуци, а послије њих ухапшени су и полицајци В.П. и Р.Г.

Бета сазнаје да је ухапшен Предраг Ватреш, самостални инспектор у Управи за организовани криминал РС, као и инспекторка Горана Речевић, која је својевремено привођена када је ухапшено неколико полицијских инспектора, који су касније оптужени за трговину дрогом.

(Бета)

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар