Вијести Странке

Вулић: За политичко Сарајево високи преставник је `велики брат` за испуњавање жеља

А ТЕ ЖЕЉЕ СУ УСМЈЕРЕНЕ САМО ПРОТИВ СРБА И РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ
  • Предсједник СДП Нермин Никшић затражио од Валентина Инцка да ускрати примања свим званичницима који учествују блокади заједничких институција“, а Сања Вулић му поручила да српске званичнике не Никшић и слични не могу уцијенити ничим, па ни платама

САЊА Вулић, посланик СНСД, изјавила је Срни да су политички представници бошњачког народа способни само за обраћање високом представнику као великом брату који треба да испуњава њихове жеље усмјерене само против Срба и Републике Српске.

„Све иницијативе које долазе из политичког Сарајева јасно показују повезаност високог представника са тренутним стањем у БиХ, па тако и најновија предсједника СДП-а Нермина Никшића који тражи од Валентина Инцка да ускрати примања свим званичницима који учествују у, како он каже, блокади заједничких институција“, истакла је Вулићева.

Она је поручила Никшићу и свима који мисле као и он да српске званичнике не могу уцијенити било чим, па тако ни платама.

За све доконе информација да је у Буџету БиХ за 2020. годину 780 милиона КМ издвојено само од Управе за индиректно опорезивање, док су непорески приходи били око 150 милиона КМ, за шта су заслужни грађани Републике Српске исто као и грађани ФБиХ и Брчко Дистрикта, а плате нам не исплаћују ни Никшић, ни Инцко, нити било ко од бошњачких политичких представника“, поручила је Вулићева.

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар