Вијести РС и матица

Вулин: Вучић не покушава да Марковића ичему научи јер би то било губљење времена

БИО ПРАВИ ИЛИ ЛАЖНИ, СРБИЈА ЋЕ ПЛАТИТИ ДУГ – ДА МИЛО НЕМА ИЗГОВОР ЗА ОТИМАЊЕ СВЕТИЊА

МИНИСТАР одбране Србије Александар Вулин изјавио је данас да је Александар Вучић понудио да Србија плати порески дуг Митрополије црногорско-приморске СПЦ, а да је циљ Владе Црне Горе стварно измирење дуга, ова вијест би их обрадовала.

Уместо захвалности, напад на Вучића. Циљ Владе Црне Горе није ни наплаћивање дуга, ни поштовање закона. Српској православној цркви треба одузети имовину, а Србима памћење“, рекао је Вулин реагујући на изјаву премијера Црне Горе Душка Марковића да „Митрополија црногорско-приморска не испуњава пореске обавезе и да их у томе неће подучавати нико, па ни предсједник Србије“.

Вулин у изјави за јавност каже да ће предсједник Србије помоћи Српској православној цркви и сачувати српске светиње, овај пут у Црној Гори.

„Влада Црне Горе ће морати да нађе неко друго оправдање за отимање имовине Српској православној цркви. Порески дуг, прави или лажни ће бити покривен. Александар Вучић не покушава да научи било чему Душка Марковића, био би то губитак времена, за њега је прекасно да било шта научи“, закључио је министар Вулин.

(Танјуг)

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар