Вијести Свијет

Захарова: Још није завршена прљава дезинформативна кампања против Спутњика V

ТРАЈЕ ВЕЋ МЈЕСЕЦИМА - ИЗА СВЕГА СТОЈЕ АМЕРИКА И ЊЕНИ САВЕЗНИЦИ
  • Кичму тој информативној хидри сломили су сами западњаци када су почели или сами да се вакцинишу руском вакцином, или да траже да је испоручимо, или да предлажу заједничку производњу или производњу вакцине на територији њихових земаља

ПОРТПАРОЛКА руског Министарства иностраних послова Марија Захарова изјавила је да на Западу већ мјесецима траје кампања против руске вакцине против вируса корона Спутњик V и да она још није завршена.

„Говоримо о томе да је очигледно да већ мјесецима траје кампања против наше вакцине“, рекла је Захарова у емисији познатог руског новинара Владимира Соловјова на Youtube-у, преноси Спутњик.

Високи званичник Кремља је недавно рекао новинарима да, према информацијама руске специјалне службе, Америка и њени савезници планирају покретање обимне дезинформативне кампање против вакцине Спутњик V.

„Кичму тој информативној хидри сломили су сами западњаци када су почели или сами да се вакцинишу руском вакцином, или да траже да је испоручимо, или да предлажу заједничку производњу или производњу вакцине на територији њихових земаља. Али, то не значи да је прљава информативна кампања завршена. Није завршена“, рекла је Захарова.

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар