Вијести РС и матица

Због лажног пријављивања ухапшен Дејан Ђорђевић купац „Мегатренда“

ПРИЈАВИО ДА СУ ГА НАПАЛА ДВА МУШКАРЦА, А ТО СУ БИЛИ ОТАЦ И СИН КОЈИМА НИЈЕ ПЛАЋАО КИРИЈУ ЗА СТАН
  • Досадашњи власник Универзитета „Мегатренд“ Мића Јовановић изјавио да је тражио раскид уговора са Ђорђевићем, након што је установио да купац нема новца

ДЕЈАН Ђорђевић, који је купац Универзитета „Мегатренд“ у Београду, ухапшен је због сумње да је лажно пријавио да је над њим извршено разбојништво.

Ђорђевић је ухапшен по налогу Трећег основног тужилаштва у Београду.

Осумњиченом се на терет ставља кривично дјело лажно пријављивање, а у тужилаштву ће бити испитан у понедјељак, 9. новембра, речено је Танјугу у том тужилаштву.

Ђорђевић је лажно пријавио да су му синоћ у стан ушла три непозната мушкарца и одузела му два телевизора и лакше га повриједила.

Испоставило се да су у питању власници стана којима је осумњичени дуговао новац за кирију и који су му претходно најавили свој долазак.

Полиција је идентификовала и обавила разговор са двојицом мушкараца који су осумњичени да су напали Ђорђевића, а ријеч је о власнику стана и његовом сину, од којих изнајмљује ту некретнину, преносе „Вечерње новости“.

Они су изјавили полицији да су јуче дошли у стан како би покушали да из њега избаце Ђорђевића, јер мјесецима не плаћа кирију. Претходно су му и писаним путем најавили свој долазак.

Из стана су изнијели два телевизора који су њихово власништво. Полиција је о свему обавијестила надлежно тужилаштво, које је наложило да се поводом тог догађаја достави извјештај.

Осим што је пријавио напад, Ђорђевић је затражио и љекарски извјештај и констатоване су му лакше тјелесне повреде.

Досадашњи власник Универзитета „Мегатренд“ Мића Јовановић изјавио да је тражио раскид уговора са Ђорђевићем, након што је установио да купац нема новца.

Ђорђевић је, међутим, демантовао да је поднесен захтјев за раскид уговора.

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар