Вијести РС и матица

Зликовац Ејупи `пријавио Вучића“ немачкој полицији због довођења у везу са убиством Ивановића

ОН ЈЕ ГЛАВНИ ОСУМЊИЧЕНИ ЗА ДИЗАЊЕ У ВАЗДУХ АУТОБУСА „НИШ-ЕКСПРЕСА“ 2001.
  • ФАКТИ: Зар се ово не повезује баш како треба: хуманиста и пацифиста Ејупи, који је тобоже побегао из Бондстила након злочина код Подујева, сада се пожалио немачкој полицији на председника Србије и добио уверавања да не треба да брине јер се  Берлин бави српским властима. У Бондстил није нико ушао, нити из њега изашао ако није по вољи Американцима. А Немачка се, чак и ако Хаљими лаже, бави Србијом јер јој 20 година отима Косово и Метохију, а то укључује и коришћење услуга типова попут Ејупија…

ШИПТАР Фљорим Ејупи, којег је председник Србије споменуо у контексту  расветљавања убиства Оливера Ивановића, обратио се правосудним органима Немачке и пријавио Вучића.

Ејупи је главни осумњичени за напад на аутобус „Ниш експреса“ код Подујева 2001.

Он је те године и ухапшен, али је мистериозно нестао из базе Бондстил. Од момента када га је Александар Вучић споменуо у среду на ванредној конференцији, медији су писали да је реч о плаћеном убици, који зна многе косовске тајне.

Након што је било објављено да је косовско тужилаштво расписало међународну потерницу за потпредседником Српске листе Миланом Радоичићем, председник Србије одржао је конференцију за штампу и саопштио да су српски органи уверени да знају име убице и први пут изнео и сумње српских истражних органа о умешаности Фљорима Ејупија, главног осумњиченог за злочин у Ливадицама, и у ово убиство.

Ова изјава изазвала је бурне реакције косовских званичника, али и бившег Ејупијевог адвоката Махмута Хаљимија, који је демантовао те наводе.

Хаљими инФокус“ рекао да се Ејупи обратио правосудним органима у Немачкој и пријавио Вучића.

Да, Фљорим Ејупи је обавестио немачку полицију да га српски медији повезују с атентатом на Оливера Ивановића, што нема везе с истином, рекао је Хаљими.

Додао је и да је Ејупи одмах отишао и пријавио случај немачкој полицији и да му је речено не узнемиравајте се око овог случаја, ми се бавимо српским властима.

http://fakti.org/posrbljene-vesti/zlikovac-ejupi-prijavio-vucica-nemackoj-policiji-zbog-dovodjenja-u-vezu-sa-ubistvom-ivanovica

 

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар